Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

IYI Parti Esenler Yerel Basini ile tanisti

IYI Parti Esenler Yerel Basini ile tanisti

IYI Parti Esenler Ilçe Teskilati Esenler`deki yerel Basinla kahvaltida bir araya geldi.

 IYI Parti Esenler Yerel Basini ile tanisti

IYI Parti Esenler Ilçe Teskilati Esenler’deki yerel Basinla kahvaltida bir araya geldi.

Toplantiya 1.HABER Gazetesi’nden Genel Yayin Yönetmeni Sait Yilmaz ve Muhabir Suat Türkoglu, Gazete Esenler adina Hasan Gürsoy, Litros Haber ve Esen Tv adina Ismail Danis ve Esenler TIMES adina Erdogan Aksu katildi. IYI Parti Esenler Ilçe Baskani ve Yönetim Kurulu Üyeleri basinla tanistiktan sonra Baskan Teper açiklama yapti.Daha sonra Ilçe Baskani Yilmaz Teper gazetecilerin sorularini yanitladi.

IYI Parti Esenler Ilçe Baskani Yilmaz Teper, IYI Parti Esenler Ilçe Teskilati 13 Kasim 2017 tarihinde Il Baskanimiz Ersin BEYAZ tarafindan yapilan görevlendirme ile çalismalarina baslamis Esenlerin tamamini kucaklayan güçlü bir yönetim kadrosuyla yola çikmistir.

Türkiye IYI olacak sloganiyla yola çikan ve hizla teskilatlanmasini devam ettiren IYI Parti kendisini Milli Merkezde konumlandirmis, kisa zaman içinde halkin yogun ilgisiyle iktidar yolunda tek alternatif oldugunu göstermistir.

Toplumun her kesiminden gelen yogun ilgi ve alaka Esenler’de de kendisini hissettirmis, Bu toplumsal kabullenme IYI Partiyi Esenler’de söz sahibi yapacagini açikca ilan etmistir.

Esenlerde basariyi yakalayacak IYI kadrolari bünyesinde toplayan parti teskilatimiz, yönetim kurulunu olusturmus,mahalle birimleri ve gençlik yapilanmasinda çalismalarimiz devam etmektedir.

Esenler Istanbul’un gözbebegidir. Konum itibari ile çok kiymetli bir lokasyona sahip olan ilçemizi suana kadar yöneten zihniyet basarili olamamis ve Esenler ismi sürekli 2.sayfa haberlere konu olacak kötü bir algiya mahkum edilmistir. Huzur ve Umut sehri slogandan öte geçememis bir çok konuda diger ilçelerin gerisinde birakilmistir.

Ilçemize hak ettigi degeri vermek ve Esenler ismini markalastirmak için IYI kadrolarimiz çalismalarina simdiden baslamistir. Parti Teskilatlarimiz komisyonlarini olusturmaya, proje ve çözüm önerilerini hazirlayarak 2019 da gerçeklesecek olan Mahali Idareler seçimlerine bugünden start vermistir.

Güvenlik, imar, kentsel dönüsüm, uyusturucu, mülteciler, otopark sorunlarinda gerçekçi çözümlerle halkimizin karsisina çikacagiz. Ilçemizi Kültürel etkinliklerde, sporda, çocuk ve kadin aktivite alanlarinda Istanbul’da lider yapacagiz.Esenleri markalastiracagiz.

Esenlerin sorunlarini biliyoruz, bunlarin hepsini çözecegimize inaniyoruz!

Ülkenin ve ilçemizin içinde bulundugu bu sig yönetim anlayisi yerine seffaf, hesap sorulabilir ve çaliskan bir yönetim anlayisini getirecegiz.

IYI Parti milli ve manevi degerlerin sömürülmedigi, degerlerimizin siyasete alet edilmedigi bir ülke isteyen herkesin partisidir.

IYI Parti atanamayan ögretmenlerin, üretemeyen çiftinin, kazanç elde edemeyen esnafin umut bagladigi tek partidir. IYI Parti ötekilestirmeyen, kutuplastirmayan ve her kesimin fikrini özgürce dile getirenlerin partisidir.

IYI Parti Tük Milletinin kurdugu ve susturulmaya çalisan sessiz çogunlugun temsilcisidir.

Bu vesile ile Ülkemizde ve Ilçemizde yasayan herkesi Türk siyasetine yeni bir soluk getiren ve Türk Milletine yeni bir umut olan partimize davet ediyor, IYI Parti saflarinda birlesmeye çagiriyorum.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı