Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Iyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Atas, “Esenler halki gerçekten mutsuz”

Iyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Atas, “Esenler halki gerçekten mutsuz”

Esenler halkinin yillarca uyutuldugunu belirten Iyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Atas, “Allah Esenler’de oturanlara sabir versin. Esenler’de uyusturucu ve ahlaksizlik en üst seviyede. Esenler halki gerçekten mutsuz” dedi.

Özellikle son bir aydir Esenler farkli siyasi partilerin ya milletvekillerini ya da yöneticilerini agirliyor!.. “Seçim ya da herhangi bir önemli degisim” ile ilgili bir sey yokken bu zamansiz ziyaretlerin nedenleri de merak konusu olmaya basladi.

Bugün yapilan ziyaretlerden birisini de IYI Parti Esenler Ilçe Baskani Ömer Kara’nin Esenler’deki sivil toplum örgütlerine yönelik düzenledigi kahvalti programina Kayseri Milletvekili Dursun Atas’in Esenler ile ilgili sözleri damga vurdu.

IYI Parti Ilçe Baskanligi’nin STK ile tanisma ve degerlendirme kahvalti programina katilan IYI Parti Kayseri Milletvekili Dursun Atas’in Esenler ile ilgili sözleri yenilir, yutulur gibi görünmüyor.

Dursun Atas yaptigi açiklamada: “Biz buraya siyaset yapmaya degil, Esenler halkinin ve sivil toplum örgütlerinin sorunlarini dinlemeye geldik. Ancak bildiginiz gibi yaklasik 30 yildir Esenler’i AK Parti ve onun devami olan partiler yönetiyor.

Bakiyorsun degisimle ilgili ne yapilmis? Hiçbir adim yok. Hala Esenler’in altyapi sorunlari var. Ben burada bir iki caddenin düzgünlügünden baska bir sey göremedim. Benim Belediye Baskanligi yaptigim ilçeye götüreyim sizi sokaklariyla, caddeleriyle ve altyapisiyla Esenler’in çok çok ilerisinde bir yer.

Burada ilk yapilmasi gereken zihniyetin degismesi lazim. Çünkü ben burada devamli uyutulmus bir toplum görüyorum. Daha da kötüsü buradaki uyusturucu ve ahlaksizliklarin çok üst seviyede oldugunu ögrendik. Bilmiyorum dogru mu? Ama insallah dogru degildir.

 



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli