Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Iyi Partili Ömer Kara’dan AKP’li Özkan’a Tepki

Iyi Partili Ömer Kara’dan AKP’li Özkan’a Tepki

Güçlendirilmis Parlamenter sisteme geçis için bir araya gelen 6 muhalefet genel baskanlarinin imza törenini elestiren AKP Esenler Ilçe Baskani Umut Özkan’inin sosyal medya paylasimina bir tepkide Iyi Parti Esenler Ilçe Baskani Ömer Kara’dan “talihsiz bir

Haber /Hasan Gürsoy

Iyi Parti Esenler Ilçe Baskani Ömer Kara’ya; Esenler Ak Parti Ilçe Baskani Umut Özkan geçtigimiz günlerde sosyal medya hesabinda bir tweet paylasti. Alti liderin bir imza töreni vardi. Bu resmi alip paylasim yaparak yukarida lavaboya da mi Ad sirasi ile gidiliyor diye bir paylasim yapti. Bu konuda iyi parti Esenler ilçe baskani ne düsünüyorsunuz? Sorumuza Kara su açiklamalarda bulundu.

“Yani bir genel baskani elestire bilmen için ayni statüde olabilmen lazim”

Kara “Bence talihsiz bir açiklama degil aslinda nezaketsiz ve usulsüz bir açiklama. Bir ilçe baskaninin genel baskanlar statüsündeki birilerine bu sekilde yorum yapmasi kadar nezaketsizlik ve terbiyesizlik olamaz. Yani bir genel baskani elestire bilmen için ayni statüde olabilmen lazim. Bu arkadasimiz da öyle bir kibir abidesi olmus ki yani bunu akil aldirmayan bir kibir abideligi iktidarin vermis oldugu sarhoslukla beraber ciddi anlamda üslup süzüle ve terbiyesizlikle artik kendini de yelken açmis.”

Iktidarda da kaybettiklerinin çok net bir sekilde farkinda olduklari için bu tür saldirganlasma ya basladilar

Kara “Bizde Anadolu'da bir tabir vardir. Her zaman kötü söz ve kötü laf sahibine yakisir onun için biz bu tuzaklara düsmeyecegiz onlar bizim nezaket isimizi usulü oldugumuzu bozmaya çalisiyor. Türkiye'nin özlemis oldugu bir ortam Türkiye'nin özlemis oldugu bir yapi. 6 liderin bir araya gelerek deklarasyon yayinlamasi kadar güzel bir sey yok. 20 yildir insanlari kutuplastiran  bir iktidar partisini artik sancili bir döneme girdiklerini farkindalar. Iktidarda da kaybettiklerinin çok net bir sekilde farkinda olduklari için bu tür saldirganlasma ya basladilar. Saldirilara karsi Bizim de cevap vermemizi bekliyorlar ama biz bu tezgaha bu tuzaga düsmeyecegiz. bunlarin üslup suzluguna ve nezaketsizligi ne hiçbir sekilde muhatap olup karsilik da vermeyecegiz.”

“Onun için kendisi bunu bilmiyorsa oturdugu makamlara yazik”

Kara “Ama mevki dasima sunu söylemek isterim. bir genel baskanlarinin elestirme konusunda hassasiyet göstermesi lazim genel baskanlari olduklarini bilerek konusmasi lazim. Onun için kendisi bunu bilmiyorsa oturdugu makamlara yazik. Sadece bunu söylüyorum oturdugu makamlarini bu kadar kutsaniyetini bilmeyen degerini bilmeyen arkadaslar o makamlara oturursa olacagi budur.



  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı