Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Iyi Partililer ’Anlat Istanbul’ ile Iktidar Yürüyüsünü Esenler'den Baslattilar

Iyi Partililer ’Anlat Istanbul’ ile Iktidar Yürüyüsünü Esenler'den Baslattilar

IYI Parti Istanbul Il Baskanligi’nin baslattigi ’Anlat Istanbul’ projesi ile iktidara yürüyüsünü Esenlerden baslattilar

Haber/Hasan Gürsoy

IYI Parti Istanbul Il Baskanligi’nin baslattigi ’Anlat Istanbul’ isimli saha çalismasi kapsaminda Esenler sahaya indi. Genel baskan yardimcilari ve milletvekilleri ve il Baskani ve  Ilçe Baskanlarinin da içerisinde bulundugu 450 kisilik ekip ile 16 mahallede vatandaslari dinledi.

Çalismaya Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Salim Ensarioglu, Ahat Andican, milletvekilleri Iyi Parti Istanbul Il Baskani Bugra Kavuncu Il yöneticileri, ilce yöneticileri ve partililer katildi. Esenlerin tüm mahallelerinde, muhtarliklari, STK’lari, esnaflari, pazarlari ziyaret ederek, vatandaslarla sohbet ederek büyük bir saha çalismasi yapan Iyi Partililer aksam da bir araya gelerek ziyaretleri degerlendirme yaparak istisarede bulundular. Esenlerdeki vatandaslarin dertlerini dinleyin IYI partililer, çözüm önerilerileri konusunda da vatandaslara bilgi verdi.

Esnaf ziyaretleri sirasinda yaptigi açiklamada Iyi Parti Genel Baskan Yardimcilari Mehmet Salim Ensarioglu “Genel Baskanimizin 2 yildir saha çalismalarinda yaptigi o basarili organizasyonun Istanbul ayagini gerçeklestirdigimiz “Anlat Istanbul” projesiyle bir araya geliyoruz. Basarili bir organizasyon görmüs olduk ki mahalle mahalle Iyi Partinin hedeflerini, amaçlarini, programlarini anlatip orda ki sorunlari yerinde dinleyip bunu genel merkezde projelerimize yansitmak için  bu programlari yapiyoruz. Esenler Ilçe teskilatinin basarili çalismalar yaptigini da bu programimizda görmüs olduk kendilerini kutluyorum” dedi.

 



  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.6 ° / 13.6 ° Güneşli