Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İYİ Parti Esenler Ş.Ömer Kara Güven Tazeledi

İYİ Parti Esenler Ş.Ömer Kara Güven Tazeledi

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi 27 Kasım 2022 tarihi Pazar Günü Esenler Adem Baştürk Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Haber/ Hasan Gürsoy

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, CHP Esenler İlçe Başkanı Bülent Ütebay, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, DEVA Partisi, Yeniden Refah Partisi,SP İlçe yöneticileri, STK temsilcileri, Mahalle Muhtarları yanı sıra partililer katıldı.

İYİ Parti Esenler İlçe Kongresine verilen önerge ile Divan Başkanlığına Antalya Milletvekili Hasan Subaşı ve Divan üyeliklerine ise Belediye Meclis üyeleri Lütfü Kahveci, Mikail Karapınar, Av. Enes Ünlü ve Av. Ömer Soda seçildiler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla ardından gündem maddelerine geçildi. Sırası ile Faaliyet raporu, gelir giderler okundu ve ibra edildi.

Gündemin seçim maddesine geçilirken divan başkanlığına verilen tek liste önerge ile seçime gidildi. Kongredeki tüm üyelerin oyunu alarak tekrar seçilen Ş. Ömer Kara tekrar İlçe başkanlığına seçildi. 

İlçe başkanlığına seçilen Ömer Kara kongrede yaptığı konuşmasında “İyi parti cesurlar hareketidir. Sayın genel Başkanımız Meral Akşener bu yola çıkarken yüreğini ortaya koydu ve “bu hareket cesurlar hareketidir” dedi. Milli beraberlik ve kardeşliğimizle yolumuza devam ediyoruz. Hukukun, özgürlüklerin olmadığı, demokrasinin işlerliğini kaybettiği, ekonominin çöktüğü, açlığın, sefaletin kol gezdiği bir düzen içinde yaşamaya gayret ediyoruz. Biz “İYİ” olacağız ve inanacağız ki halkımız iyi olsun ve inansın. Biz inandık ve biliyoruz İYİ Partinin iktidarında Türkiye’miz iyi olacak, yarınlar iyi olacak.”



Anahtar Kelimeler: Parti Esenler . Güven Tazeledi
  • Cuma 18.2 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.1 ° / 13.9 ° false
  • Pazar 19.4 ° / 13.4 ° Güneşli