Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

İyi Partili Ömer Kara’dan Çetinkaya’ya Sert Cevap

İyi Partili Ömer Kara’dan Çetinkaya’ya Sert Cevap

Esenler Belediyesi Kasım ayı birinci oturumunda AKP Meclis üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya’nın gündem dışı konuşmasında İyi Partiye karşı sözlerine,

İyi Partili Ömer Kara’dan Çetinkaya’ya Sert Cevap

Esenler Belediyesi Kasım ayı birinci oturumunda AKP Meclis üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya’nın gündem dışı konuşmasında İyi Partiye karşı sözlerine, İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara sert bir şekilde eleştirerek bir basın açıklaması yaptı.

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara, “Esenler Belediye Meclisinde AKP’li Çetinkaya’nın partimize mesnetsiz sözlerle hakarette bulunmasını şiddetle kınıyorum. Kendilerine hiç yakışmadı” dedi.

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara: Esenler Belediye Meclisinin Kasım Ayı toplantısında, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya’nın partimize yaptığı çirkin yakıştırmayı şiddetle kınıyorum. Sayın Çetinkaya’ya İYİ Partimizi cumhuriyetin altına dinamit koymakla ve terör örgütleri ile bağlantılı olarak ifadeleri kendilerine yakışmadı.

“BU ÜLKENİN ÖNÜNÜ AÇACAK OLAN "MAKBUL SİYASET" DEĞİL, "MAKUL SİYASET"TİR”

Bizler ailemizden aldığımız terbiye ile ve partimizin kararları doğrultusunda kesin olmayan, belge, bilgiye dayanmayan bir konuda kimseye çamur atmayız, karalama yapmayız. Siyaseti kavga yapma aracı olarak görmediğimiz gibi, barış içinde yaşamayı benimseyen bir partiyiz. Bu ülkenin önünü açacak olan "MAKBUL SİYASET" DEĞİL, "MAKUL SİYASET"tir, bizde çizgimizden, duruşumuzdan taviz vermeden makul siyaset yapmaya devam ediyoruz. İYİ Parti merkez ve makulün partisidir.

Bizleri birileri her ne kadar provoke etmeye çalışsada bu siyasi anlayışımızdan vazgeçmeyeceğiz. Vatanına ihanet etmeyen.., Askerine Polisinine kurşun sıkmayan ,bayrağına sarılan, Atatürk’ün yolunda yürüyen, ilke ve İnkilaplarına , cumhuriyete ve değerlerine kim sahip çıkıyorsa, kutuplaştırmadan ayrıştırmadan dini dili, ırkı ne olursa olsun o bizim dostumuzdur. Bizim ötekimiz yok, her yurttaşımız bizim insanımızdır.

“DİNAMİT KOYMAKSA, CUMHURİYETİMİZİN İÇİNE AKP EN GÜÇLÜ PATLAYICIYI YERLEŞTİRDİ”

Sayın Ömer Çetinkaya, yaptığı konuşmasında son günlerde yaşananları gördüğü halde böyle seviyesiz bir konuşma yaptı. Halbuki bizler kendilerinin mensubu olduğu partinin nereye koştuğunu iyi biliyoruz. HDP’ile konuşmak, ziyarette bulunmak hatta Desteklerini istemek cumhuriyetin altına dinamit koymaksa, bunlar bırakın dinamiti en güçlü patlayıcıyı cumhuriyetin içine yerleştirdiler. Ya Urfa milletvekilinin beyanını nereye koyacaklar.

Bizlere FETÖ’cü yakıştırması yapanlara “Anadolu’yu Mayalayanlar kaseti” bizlere cumhuriyet düşmanı diyenlere “Fesli Kadir, İskilipli Atıf” denilen vatan haininin meydanda anılması yeterli belge olarak yeter herhalde.

AKP’LİLERİN CUMHURİYETİ SAVUNMASI BİZLERİ MUTLU EDER.

Şayet o seviyeye gelmişlerse, Ömer Çetinkaya cumhuriyetçi olmuşsa, bunu tarihe İYİ Partinin eseri olarak yazmalılar. Hatırlasınlar, daha düne kadar ne mutlu Türküm yazılarından rahatsız olanlar ,TC yazılarında rahatsız olanlar Andımızda rahatsız olanlar AKP’lilerdi,

iki ayyaş diyen, kırmızı bültenle aranan zatı TRT televizyonlara çıkaran, Oslo’da, Dolmabahçe’de mezara kadar gidecek sırlı görüşmeler yapan yine , Habur’da Mahkemeler kuran , AKP’lilerdi. Bunları biz unutmadık, milletimizde unutmadı.

Milletimiz unutmadı AKP’nin cemaatlerle, tarikatlarla birlikteliğini, 15 Temmuza giden süreci. 

İYİ Partili olmak, Türkiye sevdalısı ve cumhuriyetçi olmak demektir. İYİ partimizin her bireyi kula kulluğu kabullenmez, Kula kulluktan kurtuluşu bayram havasında kutlar ama AKP’liler halen daha kulluğu savunuyor. Ben bu örnekleri çoğaltabilirim. Tekrar diyorum Sayın Çetinkaya’ya yaptığı konuşma ile İyi partide ne kadar çok korktuklarını kendilerinin kaybetme korkusuyla ve panik haliyle rezil duruma düştü, İYİ Partiye attığı iftiralar bir hukukçuya, bir toplum adamlığına soyunan kişiye yakışmadı kendilerini bir kere daha kınıyorum. İYİLER her zaman iyi olacak ve unuttukları insanı Ahlak değerleri doğrultusunda nasıl siyaset yapılır Cumhuriyetçiliği öğrettiğimiz gibi bunu da öğreteceğiz “ dedi.



Anahtar Kelimeler: Partili Çetinkaya’ Cevap
  • Cuma 18.7 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli