Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

Kâgithane Belediyesinden Is Yeri Tam Kapali Esnafa 1000 TL Destek

Kâgithane Belediyesinden Is Yeri Tam Kapali Esnafa 1000 TL Destek

Kâgithane Belediyesi, pandemi nedeniyle is yerleri tam kapali olan esnafa 1.000 lira maddi yardim yapiyor.

Haber Merkezi

Tüm dünya ile birlikte Türkiye de koronavirüs salginina karsi amansiz bir mücadele sergiliyor. Bu süreçte tedbir amaçli birçok is yeri de salgin nedeniyle kapali durumdaydi.

Kagithane Belediyesi, ilçede tam kapali esnaflara destek paketi açikladi. Kahvehane, internet kafe, dügün salonu, okul kantini ve okul servis soförlerine belediye tarafindan 1.000 TL'lik destekte bulunuluyor.

Destekten yararlanmak isteyen esnaflar Kagithane Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü'ne müracaat etmeye basladi. Müracaat kabul kosullari ise; esnafin, hem kendisinin hem de isyerinin Kâgithane’de olmasi olarak açiklandi. Basvuruda bulunurken esnaftan istenecek belgelerse belediyenin internet sitesinde yayimlandi. Birden fazla isyeri olan esnaf sadece bir is yeri için basvuruda bulunabilecek.

Kagithane Belediye Baskani Mevlüt Öztekin, destek paketinin pandemiden etkilenen esnafa bir nebze de olsa fayda saglayacagini söyledi. Pandemiyle mücadele konusunda esnaflarin yanlarinda olduklarini belirten Baskan Öztekin; '' Talepte bulunan esnaflarimizdan bugüne kadar binlerce is yerini ekiplerimiz pandemiye karsi dezenfekte etti. Biz de ilçemizdeki her bir esnafi belirli bir program dahilinde her gün ziyaret ediyor, talep ve önerilerini degerlendiriyoruz. Esnaflarimizin talep ve önerileri, o cadde ve sokaga yapilacak yatirimlarimiz için bize fikir veriyor. Yani sira her bir esnafimiza maske ve kolonyadan olusan hijyen paketlerimizden dagitiyoruz. Bugüne kadar 4 milyonun üzerinde maske ve 350 bin kolonyayi Kagithaneli esnaf ve komsularimiza dagittik.'' diye konustu.



  • Çarşamba 15.8 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.8 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı