Bugün, 1 Temmuz 2024 Pazartesi

Kaçak Sarayın Faturası Servet Avcısı Yönetim Tarafından 4006 Kat malikine Kesti.

Kaçak Sarayın Faturası Servet Avcısı Yönetim Tarafından 4006 Kat malikine Kesti.

1163 sayılı kooperatifler kanunun ilgili maddesinde genel kurullarda alınan kararlar tüm ortakları bağlar

1163 sayılı kooperatifler kanunun ilgili maddesinde genel kurullarda alınan kararlar tüm ortakları bağlar maddi gelir / gider ve diğer ödemeler eşit olarak sorumlu olacağı yasa koyucu tarafından açık seçik kanunla koruma altına alınmış bulunmaktadır.

Tekstilkent muhasebe bürosunun 20/05/2024 Tarihli faturaları yönetim icra kurulu üyeleri tarafından imzalı 4006 kat malikine aynı gün m2 fiyatı KDV dahil 6.525 TL üzerinden yasal dayanaktan yoksun haksız kesilen faturalara ilişkin geçerli hiçbir genel kurul kararı bulunmamaktadır.

Kooperatifin 43 blokta bulunan dükkanlar da doğalgaz ve kalorifer ısınma tesisatı olsun olmasın hizmet alsın almasın ortaklara aynı tarihte doğal gaz kullanım gelirleri adı altında kesilen haksız faturaların toplamı yaklaşık olarak 2.500.000,00 TL ile 2.750.000.00 TL tutarın olup resmen faturalı ACI vurgun yapılmak istenmektedir.

Tekstilkent Yönetim Kurulu Başkanı Faik Çetin ARI ve Denetim Kurulu Hamit ÖZTAŞKIN ‘a buradan sormak istiyorum.

Bu kadar olur mu !

Biriniz çıkın utanın bari !

Başınızı öne eğin , İnsanların gözünün içine bakmayın bari !

Tekstilkent kooperatif yönetimi o kadar har vurup harman savurdu ki hesap veremez hale geldi ki gözünü fakir fukara ,Garip Gureba’nın rızkına dikti.

Geçerli hiçbir genel kurul kararı olmadan , Gayri resmi kiralama gelirleri ile Empark otopark işletme gelirleri o denli artış gösterdi ki yönetim hizmet alımlarında ne kanun nede nizam tanımaz oldu.

Tekstilkent Sadece Namuslu İnsanların Yönetebileceği Bir Kurumdur.

Sayın Faik Çetin ARIsenin yerinde olsam insan içine çıkamam ya Ülkede yaşanan bu ekonomik krize rağmen Tekstilkentte oldukça lüks ve şatafatlı kaçak saray yaptırarak ortakların parasını hiç etmişsiniz.

Gerçekten ayıp bu kadar insan sefalet içinde kıvranıp açı çekiyor , Tekstilkent’te Bu kadar insan yoksulluk ve Sefaleti sizin yüzünüzden yaşıyor.

Tekstilkent’te Ekonomi Yönetilemez Hal Aldı Birileri Bunun Hesabını Versin Ya!

Malı mülkü değil , Kaşı gözü değil, Hırkası heybesi değil Ahlakı , Merhameti ve Dürüstlüğüdür Bir İnsanı Güzelleştiren .

Bir özel şirkette yönetici olsanız kurumun parasını böyle har vurum harman savursanız anında kapının önüne koyarlar adamı ben hala hayretler içerisindeyim.

Tekstilkent yönetim ve denetim kurulu üyelerini tarafından 1163 kooperatifler kanununa aykırı hiçbir geçerli genel kurul kararı olmadan 4006 kat malikine Doğalgaz Kullanım Gelirleri hizmet faturası düzenleyerek vurgun yapmak isteyen yönetim ve denetim kurulu üyeleri hakkında çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve ona üye olmak suçundan Cumhuriyet Başsavcılığına İhbar Ediyoruz. 23/05/2024



  • Pazartesi 30.2 ° / 21.4 ° Güneşli
  • Salı 31.9 ° / 22.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 23.3 ° Güneşli