Bugün, 20 Eylül 2024 Cuma

Kaçirilmayacak firsat Güngören Ugur Okullarindan

Kaçirilmayacak firsat Güngören Ugur Okullarindan

Güngören Ugur Okullari 3,4,5 Mart Tarihinde ilk,otra ve liseyi Kapsayacak sekilde 10 bin ögrenciye Bursluluk Sinavi gerçeklestiyor.

Kaçirilmayacak firsat Güngören Ugur Okullarindan

Güngören Ugur Okullari 3,4,5 Mart Tarihinde ilk,otra ve liseyi Kapsayacak sekilde 10 bin ögrenciye Bursluluk Sinavi gerçeklestiyor.

Ugur Okullari Güngören Kampüsü 3,4,5 Mart Tarihinde 4,5,6,7,8,9,10,11 Siniflar Için Kabul Sinavi Gerçeklestirecek. Kampüs yönetimi sinav öncesi basin mensuplari ile bir araya gelerek bölgede gerçeklestirilecek büyük bursluluk sinavinin firsatlarini anlattilar

Merkezi Esenler`de bulunan Tomurcuk, Final, Çagdas Tomurcuk Egitim kurumlari yatirimlarina bir yenisini ekledi. Güngören Ugur Okullari kampüsü bu yil egitim ögretime açildi. Bölge basinina kampüsün tanitimi yapildi.
Kurumlarin Genel müdürü Özgür Çem 3,4,5 Mart tarihinde 4,5,6,7,8,9,10,11 siniflar için yapilacak olan Ugur kabul sinavinda ögrenciler sinav heyecani yasarken hediye yagmuru ile taçlanacak dedi. Genel müdür Özgür Çem yeni hizmete giren Güngören Ugur okullari kampüsü  hakkinda bilgi veririken asil yatirimin insana oldugunu dile getirdi.  Sinava on bin ögrenci beklediklerini ifade etti.
Genel Müdür Özgür Cem " Yatirimlarimizla amacimiz Is gücü acisinindan ülkemize fayda sunmak, bir kisiye daha istihdam saglamaktir. Özel okullar Türkiye`de % 7 egitimi gerçeklestirmektedir. Bakanimizin açiklamasi ile % 15 hedefine dogru gidiyoruz. Asil yatirimimiz insanadir ve bu sürece destek veriyoruz."dedi.
Güngören Ugur Okullari kampüsü halkla iliskiler koordinatörü Mücahit Eraslan`da kampüs ve yapilacak sinav hakkinda bilgi verdi; " Basin toplumun müsterek sesidir. Hosgeldiniz. Kampüsümüz on dört bin metrekare alani kapsiyor. simdilik 300-350 ögrencimiz var. Kapasitemiz bin yüz ögrenci. hedefimiz ise 900 ögrenciye ulasmak. Bunun için 3,4,5 Martta büyük bir sinava hazirlaniyoruz. Sinava katilacak ögrencilerimize hediyelerimiz var. IPAT, Tablet, Cep telefonlari, bisikletler, sanal gerçeklik gözlügü, çok sayidada kay kay hediye verecegiz. Okulumuz akademik ve ilmi destek amaciyla açildi. 14 bin m2 alanda görsel sanat, bilisim, Konferans salonu, yüzme havuzu, spor salonu, buz pisti ile özel bir kampüse sahibiz" dedi. 

Katilimcilar; Gazete Esenler imtiyaz sahibi Hasan Gürsoy, Esenler Haber Time gazetesi imtiyaz sahibi Erdogan Aksu, 1Haber yayin yönetmeni Sait Yilmaz reklam müdürü Suat Türkoglu, , Istanbul Times Tv ve gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner ve ekibi, Milliyet gazetesi köse yazari ve Sanli Bayrak gazetesi imtiyaz sahibi Isa Altan, Tarafsiz haber gazetesi koordinatörü Aytekin karaca oldu.



  • Cuma 24.2 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.7 ° / 20.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 25 ° / 20.1 ° Güneşli