Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

?Kadinin Adi da Var Kendi de Var?

?Kadinin Adi da Var Kendi de Var?

19 Temmuz 2012 Persembe günü saat 14:00` de Esenler Türk-Isveç Ilkögretim Okulu`nda Kaymakamligimiz Proje ve Koordinasyon Birimi tarafindan hazirlanan ?Kadinin Adi da Var Kendi de Var? Projesinin kapsamli tanitim toplantisi yapildi.

Serkan Basut/Gazete Esenler

“Kadinin Adi da Var Kendi de Var” Projesinin Tanitim Toplantisi Yapildi

19 Temmuz 2012 Persembe günü saat 14:00’ de Esenler Türk-Isveç Ilkögretim Okulu’nda Kaymakamligimiz Proje ve Koordinasyon Birimi tarafindan hazirlanan “Kadinin Adi da Var Kendi de Var” Projesinin kapsamli tanitim toplantisi yapildi.

Toplantiya Ilçemiz Kaymakami Sayin Nazim MADENOGLU basta olmak üzere; Daire Amirlerimiz, Okul Müdürlerimiz, Siyasi Parti Temsilcilerimiz, Muhtarlarimiz, Okul Aile Birligi Baskan ve Temsilcileri,  basin mensuplari ve davetliler katildi.

Kaymakamlik Proje Merkezi Sorumlusu Fadime ASLANTAS’in projeyi anlatan sunumunun ardindan davetlilerden Proje ile ilgili görüs ve önerileri alinmistir. Böylece projenin sekillenmesinde kamuoyunun istek ve beklentilerinin etkili olmasi amaçlanmistir. 

Projemiz, Esenler ilçesinde ikamet eden siddete maruz kalmis veya kalma ihtimali olan kadinlarin siddetten korunmasi, tehlike altinda bulunan kadinlarin tehlikelerden uzaklastirilmasi ve bunlardan kurtulma v.b. konularda egitim almalarinin saglanmasi ve sonrasinda meslek edindirme kurslari sayesinde daha rahat is bulmalarina yardimci olmak ve ekonomik bagimsizliklarini kazanmalarini saglayarak kendi ayaklari üzerinde duran, kendilerine güvenen kadinlar olmalarinin saglanmasi amacini gütmektedir.

 



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı