Kadir Abisine Esenlerde Hayal Kirikligi

Kadir Abisine Esenlerde Hayal Kirikligi

Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Kadir Topbas Esenler`de hayal kirikligina ugradi. Göksu ve Kadir Abisi umdugunu bulamadi.

Kadir Abisine Esenlerde Hayal Kirikligi

Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Kadir Topbas Esenler`de hayal kirikligina ugradi. Göksu ve Kadir Abisi umdugunu bulamadi.

Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Kadir Abi, "Istanbul`da 19 adet teleferik ve havaray projesi ile 100 bin araçlik otopark sistemi planlara islenmek üzere Meclis`e geldi" dedi.

Kadir Abisi, Esenler`de seçim otobüsüyle geldigi Cumhuriyet Meydani`nda hayal kirikligina ugradi. Esenler Belediye Baskani M.Tevfik Göksu ile yaptigi iki saatlik seçim turunda Esenler Meydani`nda az sayidaki vatandaslara hitap eden Kadir Abisi, Istanbul’a önümüzdeki dönem yapacaklari içi bos çilgin projeleri anlatti. 

Istanbul`a kira öder gibi satin alinacak 10 bin konut insa edeceklerini ve önümüzdeki ay bunun 1100 tanesinin startini vereceklerini ifade eden Topbas, Istanbul`a 100 binlerce metrekarelik temali bölge parklari yapacaklarini da kaydetti.  
Istanbul`un son dönemdeki en önemli projelerinden biri olan teleferik ve havarayla ilgili bilgi verdi.

Topbas, "Biz hiçbir zaman sözümüzü yerde birakmadik. Söz adami baglar dedik. Ne söylediysek arkasini getirdik. Her seyiyle Esenler`de bir dönüsüm ve gelisim var. Sizin paranizi sizin adiniza harciyoruz bu güne kadar Esenler’e 2 Katrilyon yatirim yaptik." dedi. 

Hükümetin adil yaklasimi ile hiçbir Büyüksehir farkli kaynak aktarilmadigini ifade eden Topbas, Izmir Belediyesi`nin yönetimini elestirdi. Izmir`in çöpleri imha sistemlerini elestiren Topbas, Izmir`in parlak dönemlerinin geride kaldigini söyledi. 

2014 sonu itibariyle Istanbul’da islah edilmemis dere kalmayacagini söyleyen Topbas, "Hepsinin ihalesini yaptik”dedi.

Meydanda görüstügümüz bazi vatandaslar, "20 yildir Istanbul’u yöneten Kadir Topbas bu kentin trafik, ulasim ve mülkiyet sorununu çözemedi. Simdi içi bos hayal satiyorlar. Esenler`e yapilan 2 katrilyonluk yatirim nerede? Yaptiklari bir çorba çesmesi baska da bir projelerini göremedik" diyerek tepkilerini ifade ettiler.