Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Kaftancioglu'ndan Göksu'ya videolu yanit

Kaftancioglu'ndan Göksu'ya videolu yanit

AKP'li Belediyeler tarafindan Halk Ekmek büfelerine yönelik engellemelere karsi CHP'li Kaftancioglu, AKP'li Göksu'ya kendi sözlerini hatirlatan bir video ile yanit verdi.

Istanbul'daki AKP'li ilçe belediyelerinin IBB Halk Ekmek büfelerini engellemeye yönelik faaliyetleri devam ederken; CHP Istanbul Il Baskani Canan Kaftancioglu Esenler'in AKP'li Belediye Baskani Tevfik Göksu'ya paylastigi bir video ile yanit verdi. 

Sosyal medya hesabindan bir video paylasan Kaftancioglu, videoyu, ''Bu ne perhiz ne lahana tursusu.. #SebebiBelli #YalanRüzgari Kim olduguna bakmaksizin, kime oy verdigini umursamaksizin halkin partisinde halk için çalismaya devam... #EkmekDüsmaniAKP" ifadeleri ile paylasti. 

GÖKSU'NUN OCAK AYINDAKI KONUSMASINA YER VERDI

Kaftancioglu'nun paylastigi videoda, Istanbul Büyüksehir Belediye Meclisi AKP Grup Baskanvekili Tevfik Göksu'nun 14 Ocak 2021'de yaptigi Halk Ekmek büfeleriyle ilgili konusmasina yer verdi.

HALK EKMEK BÜFELERINI ISTEMISTI

Göksu, Ocak ayinda yaptigi konusmada, "Cumhuriyet Halk Partisi tarafindan teklif gelmesine ragmen teklifi kabul ettik komisyona havale ettik. Ve komisyonda Büyüksehir Belediye Baskanlik makamina su soruyu sorduk: 'Bu büfelere gerçekten ihtiyacin var mi?' Cevaplarini beklemeden biz bugün 142 tane büfenin açilmasina büfenin verilmesine AK Parti grubu olarak yetki veriyoruz. Bu büfeler açilsin istiyoruz'' ifadelerini kullanmisti.



  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli