Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Kaftancioglu : Partililere Talimat Yagdirdi

Kaftancioglu : Partililere Talimat Yagdirdi

CHP Istanbul il baskani canan Kaftancioglu Esenlerde devrimci durusunu göstererek masaya yumrugunu vurdu. Kaftanci oglu ?bana kimse bahane aramasin ben üç gündür uykusuz çalisiyorum CHP`liyim diyen herkes bahane üretmeden çalisacak.

 Kaftancioglu : Partililere Talimat Yagdirdi

CHP Istanbul il baskani canan Kaftancioglu Esenlerde devrimci durusunu göstererek masaya yumrugunu vurdu. Kaftanci oglu “bana kimse bahane aramasin ben üç gündür uykusuz çalisiyorum CHP’liyim diyen herkes bahane üretmeden çalisacak.

Istanbul il baskani Canan Kaftancioglu il yöneticileri ve beraberindeki bölge milletvekili adaylari ile Esenler çikarma yaptilar. Esenler Cumhuriyet Meydani, Davutpasa caddesindeki esnafini atisalanina kadar ziyaret ettiler.

Canan Kaftancioglu son olarak çay molasi verdigi bir kiraathanede partililerine talimat yagdirdi. Kaftancioglu  “ Ben üç gündür uyku uyumadan gecemi gündüzüme katarak çalisiyorum. Seçimler bitene kadarda bu tempoyla çalismama devam edecegim. Bütün partililerimizden de ayni özverili çalisma yapmalarini bekliyorum. Hafta sonu Istanbul da gerçeklestirecegimiz mitingimize tüm ilçelerde yogun katilim saglanmasini istiyorum.

Sandik görevlilerinden ve okul sorumlularindan tek bir eksik veya bir bahaneyi asla kabul etmiyorum. Kimse bana bahane üretmesin böyle bir hakkiniz yok. Çiktigimiz bu yolda basaracaksak ki basaracagiz herkesin görevini eksiksiz yapmasini bekliyorum diye konustu.



  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli