Bugün, 3 Temmuz 2024 Çarşamba

Kahveci ve Oguz Ailesinin Mutlu Günü

Kahveci ve Oguz Ailesinin Mutlu Günü

Esenler`in sayili isadamlarindan Kizilay Esenler sube Baskani Lütfü Kahveci`nin kizi Neslihan Kahveci ile Oguzhan Oguz dünya evine girdi.

Kahveci ve Oguz Ailesinin Mutlu Günü

Esenler`in sayili isadamlarindan Kizilay Esenler sube Baskani Lütfü Kahveci’nin kizi Neslihan Kahveci ile Oguzhan Oguz dünya evine girdi.

Kahveci ve Oguz ailelerin bu mutlu gününe Esenler Belediye Baskan Yardimcisi Orhan Oguztürk, Esenler Erzurumlular dernek Baskani Ömer Savas ve yardimcisi Bahri Eyüpoglu. ESDEF Baskani Süleyman Kahveci Gazetemizin Imtiyaz sahibi Hasan Gürsoy, isadamlari dernek baskanlari, yani sira çok sayida seçkin davetliler katildi.

Kahveci ve Oguz çifti, dügün törenine gelen davetlileri yerinde teker teker hos geldin diyerek mutluluklarini ifade ettiler. Geçtigimiz Cumartesi günü gerçeklesen dügünde davetliler Canli müzik esliginde Kahveci ve Oguz ailelerinin sevenleriyle birlikte dosyasiyla eglendiler.

Gelin ve damadin uzaktaki arkadaslari ve dostlari Kahveci ve Oguz çiftine mutluluk dileklerini slâyt görüntüleri esliginde dilediler. Taki törenin ardindan karedeniz müziginin essiz enstrümanlari olan kemence ve tulum esliginde birbirinden güzel Türkîlerle horonlar oynandi.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren eglence Kahveci ve Oguz ailelerinin sevenlerini ugurlamasiyla son buldu.

 



  • Çarşamba 33.6 ° / 23.3 ° Güneşli
  • Perşembe 29.6 ° / 22.3 ° Güneşli
  • Cuma 28.7 ° / 22.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı