Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Kahveci ve yönetimi Hizmete Devam

Kahveci ve yönetimi Hizmete Devam

Türk Kizilayi Esenler subesi olagan kongresi, Esenler kaymakamlik konferans salonunda gerçeklesti. Baskan Lütfü Kahveci ve yönetim kurulu güven tazeledi ve hizmete devam dedi.

Esenler Kizilay’da Kahveci ve yönetimi Hizmete Devam

Türk Kizilayi Esenler subesi olagan kongresi, Esenler kaymakamlik konferans salonunda gerçeklesti. Baskan Lütfü Kahveci ve yönetim kurulu güven tazeledi ve hizmete devam dedi.

Türk Kizilayi Esenler subesi olagan kongresine, Esenler Kaymakami Yüksel Ünal, Belediye Baskani M. T. Göksu, MHP Ilce Baskani Suat Yilmaz, CHP Ilce Baskan yardimcisi Musa Aslan, AKP Ilce Baskan vekili, Bagcilar Belediye Baskan danismani Mehmet Sirkeci, Esnaf odasi Baskani Sükrü Sahin, STK Temsilcileri, eski Kizilay Baskani Kenan Genç, Mahalle muhtarlari ve yerel basin mensuplari yani sira vatandaslar katilim sagladilar.

Divan baskaligini CHP IBB Meclis Üyesi Fettah Dindar’in yaptigi kongre Istiklal Marsi ve saygi durusu ile basladi.

Kahvecioglu "Umut Kizilaydir"

Türk Kizilayi Esenler subesi Baskani Lütfi Kahveci açilis konusmasinda " Kizilay ve kizilaycilarin bütün çabalari umudu canli tutabilmek içindir.Umut varsa hayat vardir çare vardir.Depremde selde yanginda evini kaybeden için umut vardir.Umut Kizilaydir.Insallah önümüzdeki dönemde kaymakamligimizin belediyemizin bagiscilarimizin katkilari kizilay gönüllülerinin gayretleri ile çok daha kapsamli faaliyet ve hizmet gerçeklestirmek mümkün olacaktir" dedikten sonra görevde kldigi süre içerisinde yapilan hizmetleri anlatti.

 Göksu "süreçte kendilerine her türlü destegi saglayacagiz"

Daha sonra söz alan Belediye Baskani Göksu; konusmasinda, dinleyici siralarinda bir vatandas “Millet diyorsunuz hangi Millet”bu soru üzerine biraz gerilen Belediye Baskani Türk Milleti diyerek “vatandasa simdi sinifi geçtim mi? beni sinava mi tabii tutuyorsunuz ?”diyerek cevap verdi ve konusmasina devam etti. Göksu konusmasinda yeni seçilecek arkadaslara basarilar dilerken bundan sonra ki süreçte kendilerine her türlü destegi saglayacaklarini söyledi.

Ünal  “Kaymakam bey emrindeyiz” 

Kaymakam Yüksel Ünal “Bu gün burada çok önemli bir kongre yasiyoruz bu salonun dolu olmasini bekliyordum bu kadar sivil toplumunun oldugu bir Ilçe de yardim sever bir kurulusun daha çok ilgi görmesini ve halkimizin daha duyarli davranmasini beklerdim. Kizilayin ne kadar önemli oldugunu daha önce görev yaptigim Simav da gördüm. Depremde biz kendileri ni çagirmadigimiz halde Kizilay deprem olur olmaz çadirlarini kurdular “Kaymakam bey emrindeyiz” dediler arkasinda da as evini kurdular. Kizilay 1868 yilinda kuruldu ve bu güne kadar da amaci dogrultusunda yardim sever bir anlayis ile çalismalarini sürdürüyor. Kizilay, Kizil Haç gibi misyonerlik faaliyetlerinde bulunmadi, onun için gittigi her yerde bu hilalimizi gördüklerinde bizlere Türk yardim severleri geldi diyorlar.”

Protokol konusmalarin ardindan gündem maddelerine geçildi. Faaliyet raporu ve denetim raporu okunduktan sonra ibra edildi. Daha sonra seçimlere geçildi. Divan baskanligina tek liste sunuldu. Sunulan liste kongrede üyelerin oy birligi ile geçerek yeni yönetim seçildi. Tekrar seçilen Türk Kizilayi Esenler subesi Baskani Lütfi Kahveci  üyelere tesekkür konusmasi yaparak hizmetleri daha iyi yapmanin gayreti içinde olacaklarini ifade etti.

Kizilay’in Yeni Yönetim Kurulu:

Asil

Lütfü Kahveci

Hasan Gürsoy

Ömer Savas

Bahri Eyüboglu

Ayse Özhan

Nihat Çaliskan

Melih Yildirim

Yedek Üyeler

Celalettin Cömert,Ismail Yasar,Köksal Yilmaz,Rüstem Beyaz,Mesut Kaya,Ahmet Yazici ve Erol Özdemir

Kongrede siyasi Parti temsilcileri Kizilay’in önemini belirten kisa birer kisa konusma yaptilar.



  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Cuma 17.8 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.8 ° / 11.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu