Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Kahvecioglu Ailesinin Aci Günü

Kahvecioglu Ailesinin Aci Günü

Esenler’in taninmis ailelerinden Kahvecioglu ailesinden Mehmet Fahri Kahveci Covid-19’a yakalanarak hakk’a yürüdü.

Haber/ Mustafa Sahin

Aslen Rize Ardesen’li olup 50 yildir Esenler’de  ikamet eden merhum Mehmet Fahri Kahveci, bir süredir Koronavirüs tedavisi gördügü hastanede hayata gözlerini yumdu.

Tevfik ve Mesut Kahveci’nin babalari, Esenler’in taninmis siyaset ve is insanlari Kahvecioglu Insaat sahipleri Lütfü ve Süleyman Kahveci, Kahvecioglu Insaat Müdürü Ekrem Kahveci ve Kahvecioglu Sigorta’nin sahibi Arzu Kahveci Akkoca’nin amcasi Mehmet Fahri Kahveci vefat etti.

CENAZE NAMAZINA KATILIM YÜKSEK OLDU

Cenazeye Anayasa Mahkemesi Üyesi Yildiz Seferinoglu, Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti Esenler Ilçe Baskani Umut Özkan, Parti Esenler Ilçe Baskani Seh Ömer Kara, Esenler Belediye Baskan Yardimcisi Osman Gökçebas, Esenler Belediye Baskan Yardimcisi Ömer Çetinkaya, Bagcilar Belediye Baskan Danismani Mehmet Sirkeci, RIDEF Genel Baskani Recep Albayrak, Esnaf Odasi Baskan Yardimcisi Soner Karabulut, Ilçe Milli Egitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras, ESDEF Baskani Cuma Helvaci, STK’lar, Esenler mahalle muhtarlari ve vatandaslar katildi.

Cenazesi Esenler Dörtyol Merkez Camii’nde Cuma namazindan sonra kilinan namazin ardindan gözyaslari ile memleketi Rize’ye ugurlandi.

Gazete Esenler olarak merhume Mehmet Fahri Kahveci’ye Allah’tan rahmet, Tevfik ve Mesut Kahveci ve kederli ailesine sabirlar dileriz.



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli