Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

KAN ve AGIT Üzerinden TOPLUMA Çagri

KAN ve AGIT Üzerinden TOPLUMA Çagri

Selam ve Dua ile; Son üç-dört aydir Ülkemiz basta olmak üzere, Dünyanin masum görünen silah tüccari yarasa Ülkelerinin gündeminde yer alan ve bu günlerde zirve yapan ISID meselesinde geldigimiz nokta.

KAN ve AGIT Üzerinden TOPLUMA Çagri

Selam ve Dua ile; Son üç-dört aydir Ülkemiz basta olmak üzere, Dünyanin masum görünen silah tüccari yarasa Ülkelerinin gündeminde yer alan ve bu günlerde zirve yapan ISID meselesinde geldigimiz nokta.

 ÜLKE içinde KAOS-KARGASA ve TERÖRIZM’DIR. Anlam veremedigim konu ise ISID neden KÜRT halkini hedef aldi ve KÜRT halki için sözde mücadele veren PKK-BDP-HDP neden bunlar ile mücadele etmedi ve en önemlisi ise mücadele etmek yerine kaçmayi tercih edip Türkiye Silahli Kuvvetlerinden yardim istedi? Bu anlam veremediklerime anlam vermeye çalisir iken neden KOBANI çagrisi bahane edilerek dört-bes gün içinde 31 Vatandasimiz göstericiler nedeni ile hunharca, adice KATLEDILDI?

 Kobani de ISID in katlettigi KÜRTLER nedeni ile eylem yapilmasina karsi degilim ama bu MILLETIN arabasini, evini, is yerini, toplu tasima araçlarini, ambulansini, Devlet ve Özel okullarini, Kamu binalarini yakarak, tahrip ederek neyin çagrisi yapiliyor buna hiç bir seyi bagdastiramiyorum. Hiçbir söz bulamiyorum. Suriye`de baba-ogul Esad kasap olan bir vahsinin katlettigi KÜRT halkina ses çikarmayanlar neden BOMBOS Kobani çigirtkanligi yapiyorlar. Acaba, Suriye`de katledilenler kendi insani degilmiy di? Kobani olaylari çikmasi ile Ülkemize giris yapan KÜRT kardeslerimizin sayisi 180–200 BIN civarinda, Kobani toplam nüfusu ise zaten 200 BIN var yok. Hâl böyle iken bu neyin ve kimlerin davul sesi?

Sosyal medya üzerinden ve Ulusal basin üzerinden SAHTE ACITASYON yapmak, HALKI sokaga dökmek ve masum insanlari hem de kendi IRKINDAN olan insanlari katledenlerin ISID den acaba ne farki var, bir insanin basini ezerek katleden ile basini keserek katleden arasinda ne fark var, maalesef hiçbir fark yok. Kobani deki Yurttaslarini bahane ederek, ÜLKEYI mezbaha neye çevirenler, bu eylemleri yapanlar ve bu olaylari masumane gösterenler, bu 31 Yurttasimizin KANI elinize degdi, sorarim SIZLERE vicdanlariniz rahat mi?

Bu insanlarin ocagina düsürdügünüz ATES bir gün SIZLERIN ocagina düsse neler hissedersiniz acaba? Engelli tasima araçlarini dahi yakabilen bir ZIHNIYETE ve bu olaylara karsi LAL olanlar, görmezden gelenlerde Ben VICDAN oldugundan süpheliyim. Burada YÖRESEL STK`lara büyük görev düsüyor, LÜTFEN Halki galeyana gelmemesi yönünde çagrilar yapmalilar, Bu ÜLKE Bizlerin, hepimizin bu kavga Bizlerin kavgasi degil.

Saygi ve Sevgilerimle ALLAH C.C. EMANET OLUN

 Aziz Arkan

 



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli