Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Kaplan Bir Ilke Daha Imza Atti

Kaplan Bir Ilke Daha Imza Atti

Irem Mühendislik firmasi Ana Bayiisi oldugu Airfel/Daikin Esenlerde bir ilki gerçeklestirerek, ilçemizde faaliyet gösteren isitma sogutma ve iklimlendirme isi yapan müteahhit firmalara tanitim organizasyonu gerçeklestirdi.

Hasan Gürsoy/Gazete Esenler

 

Kaplan Bir Ilke Daha Imza Atti

 

Dünya Markasi Airfel/Daikin (Kombi ve Klima uzmani)Esenlerde Tanitim organizasyonunu yapti

Irem Mühendislik firmasi Ana Bayiisi oldugu Airfel/Daikin Esenlerde bir ilki gerçeklestirerek, Ilçemizde faaliyet gösteren isitma sogutma ve iklimlendirme isi yapan müteahhit firmalara tanitim organizasyonunu gerçeklestirdi.

Esenler Kültür Merkezinde gerçeklestirilen yemekli toplantisina Esenler Kaymakami Nazim Madenoglu, Esenler belediye baskan yardimcisinin yani sira Müteahhitler, Emlakçilar, Dernek Baskanlari ve yerel basin katildi.

 

Esenlerde Marka olarak dünya devleri arasinda yer alan ve ayrica yerli mütesebbislerin cüzi sermayelerle kurmus olduklari markanin tarihsel sürecine sahit olundu. Dünya devi olarak bilinen Airfel/Daikin bayisinin müsterilerine yemekli tanitim organizasyonu gerçeklestirmesi hizmet alan müsteriler memnuniyetle karsilandi.

 

Airfel/Daikin Ürün Tanitim ve bilgilendirme toplantisinda ev sahibi olarak açilis konusmasi yapan Esenler Bayisi Irem Mühendis sahibi Makine Mühendisi Mustafa Kaplan kendisini ve firmasini bayilerine söyle tanitti Çankiri Dogumlu, Trakya Üniversitesi Makine Mühendisligi mezunu olup, uzun yillardan beri Esenlerde faaliyet Irem Mühendislik Dogalgaz sektöründe

Vermis oldugu hizmetle sektörün öncüsü oldugunu ifade etti.

 

Devaminda Kaplan “Aktif görevlerde bulunan bir kardesiniz, bir esnaf, bir dostunuz Mustafa Kaplan olarak, hem dostlugumuzu pekistirmek hem de Dünya Markasi Airfel/Daikin ile sizleri tanistirmak için buradayiz. Esenlerde Airfelin Ana Bayisi olarak siz dostlarimiza yillardan beri hizmet ediyoruz. Kampanyalarimizi ve ürün tanitimlarimizi sizlere yapmak istiyoruz. Sizleri burada agirlamaktan ve sizlerle beraber olmaktan son derece memnunuz. Bizi yalniz birakmadiginiz için hepinize tesekkürlerimi sunuyorum. Sag olun var olun.”

 

Kaplan “burada bulunan degerli müteahhit arkadaslarimin zor ve mesakkatli bir isle ugrastiklari biliyorum. Ama suna emin olunuz ki, o mesakkatli isin içinde, insanlarimizi yuva sahibi yaparak çok hayirli bir ise vesile oluyorsunuz. Biz de, bunun yaninda Airfel ailesi olarak kaliteli ürünler sunarak sizlere hizmet etmek istiyoruz.

Sunu biliyoruz ki, insaat maliyetleri her geçen gün artmaktadir. Ekonomik olmak kaliteli olmak kadar önem arz etmektedir. Bu önemi bilen Airfel kaliteli ürünlerini de siz degerli müteahhitlere ekonomik olarak ta sunuyor. Bizimle çalisan müteahhitlerimiz bilir ki, Airfel kalitesinde ve müsteri memnuiyetinde hiçbir sikintilari yoktur.

 

Konusmasinin sonunda Kaplan “Irem Mühendislik hizmet anlayisi ve Airfel ürünleri ile sizlerin daima yaninizdayiz” dedi.

Tanitim organizasyonunda gece anisina Onur plaketi alan Esenler Kaymakami Nazim Madenoglu Dünya Markasi Airfel/Daikin yapmis oldugu ihracatla ülke ekonomisine katkilarindan dolayi Airfel/Daikin yöneticilerine ve Mustafa Kaplan’a tesekkür ederek sözlerini tamamladi.

 

Dünya Markasi Airfel/Daikin Ceo’su Hasan Önder konusmasinda Ilk önce Akfel olarak 13 personelle ikitelli organize sanayide küçük bir isletme olarak baslanilan süreci milyon dolarlik ciro yapan dünya devleri arasina giren Airfel/Daikin markasinin geçmisi hakkinda detayli bilgiler verdi.

Esenlerin saygin müteahhitlerin katilim sagladigi gecede katilim saglayan müteahhitlere gece anisina plaketler yaptirildigini belirten Kaplan tüm müteahhitlere iade-i ziyaret yaparak plaketlerini takdim edecegini belirtti.

 

 



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli