Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Kaplan "Engelsiz yarınlar sizlerin desteğiyle GELECEK…"

Kaplan

Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan'nın 3 Aralık Dünya Engelliler Mesajı

Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Mesajında engelli bireyler için toplumsal farkındalığın artmasına vurgu yaptı

Mustafa Kaplan’ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

“ Tüm engelli bireylerimizin daha iyi yaşam sürdürebilmeleri, geleceğe daha umutla, güvenle bakmaları, toplumsal farkındalığın artması temennisi ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü en içten temennilerimle tebrik ediyorum.

Engelli bireyler maalesef ülkemizde dünya standartlarının altında hizmet almaktadır. Özellikle eğitim, sağlık, ulaşım, istihdam, ulaşılabilirlik, erişebilirlik, yoksulluk, fiziksel çevre faktörleri, sosyal kültürel ve sportif aktifilerden yoksunluk, heyet raporları v.s yaşadıkları en temel problemlerdendir.

Unutmayınız ki; Engelli bireyler yaşadığımız toplumlun ayrılmaz birer parçalarıdırlar.Engellilik yada engellenmek bireyin kendinden değil, kalıplaşmış düşüncelerin esiri olan yapının hizmet sunamamasından kaynaklanmaktadır.

Bu duygu ve düşünceler ile hepimizi hayata bağlayan yaşama sevincinin sonsuza kadar kalplerimizden eksilmemesini diler, bütün engellilerimize ve ailelerine yürekten saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunarım. 

Engellerimizi hissettirmeyecek, engelsiz bir yaşam temennisi ile tüm engellilerimizin ve ailelerinin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutlarım.” 
Engelsiz yarınlar sizlerin desteğiyle GELECEK…

Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı
Mühendis Mustafa KAPLAN



  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı