Tarih: 04.02.2018 00:00

KARABULUTLAR DÖNÜYOR ÜZERIMIZDE

Facebook Twitter Linked-in

 KARABULUTLAR DÖNÜYOR ÜZERIMIZDE

Tüm olumsuzluklara ragmen çaresiz degiliz. Bizler daha çoguz ve gücümüzün farkinda olalim. TC’nin yerine Kayyum Cumhuriyetini getirdiler. Her yere bir kayyum ataniyor. Özgürlükçü Demokrasi Gazetesi’ne de atandi. Çalisanlarindan bazilari gözaltina alindi.

Adina ne derseniz deyin ama BOB süreci Türkiye’de isliyor. Nedense HDP haricinde gözlemlemelerimde, muhalif partilerinin bu sürece destek verdigini yapilan pratiklerde görüyorum. Sanirim sizlerde görüyorsunuz. AKP ve Erdogan ne zaman önü tikansa muhalif partileri önüne yatarak taze kan pompaliyorlar. Sonrada karsisina çikip, Erdogan’a meydan okuyorlar. Erdogan’in “Ey Amerika, Ey Israil’ dedigi gibi bir meydan okumaya benziyor. Neden?

Ortalikta resmen Türkiye’nin ilimli Islama ‘Seriata’ dogru kayisi var. Gözlerimiz görüyor. Kulaklarimiz duyuyor. Baski 12 Eylül 1980 askeri darbesinin bir devamidir. Erdogan elindeki devlet organlarini kullanmasini biliyor. Amerika’nin, Israil’in, AB’nin arkasinda oldugunu da biliyor. Rusya ile de çikar iliskisini sürdürüyor. Insanlari isinden eden, isine gelmeyeni kisacasi vatan haini, komünist, bölücü diyebilen, belediyelere, holdinglere, Özgürlükçü Demokrasi Gazetesi’ne kayyum atayan, istedigini polis gözetimiyle sorguya aldirtan, cezaevine tikan, istedigi yasayi kendi lehine hemen çeviren, bir iktidar karsimizda var.

Artik haber alma özgürlüklerimiz, düsüncelerimizi yayma, söyleme özgürlüklerimiz kisitlanmaya baslandi ve hepten AKP iktidari ipleri eline alinca hepimizi, 12 Eylül 1980 askeri darbesi, postallariyla, paletleriyle bizleri altina aldiysa, bunlarda tarikatlariyla bizi seriat yasalariyla ayaklar altina alacaktir.

Önüne çikan ortalikta dolasan din âlimi geçinenler, bugünden gelecegin sekillenmesinin temellerini olusturuyor. Fetvalar veriyorlar. Rektörlerde bu kervana katildilar. Alevilere, komünistlere, Kürtlere, kendilerine karsi olan herkese tavir aliyorlar. Kadinlar üzerinden söyledikleri igrenç sözler yutulur cinsten degildir. Akli fikirleri kadinin apis arasindadir. Yoksa sizler kadinlari aptal mi sandiniz?

Artik tek sesli televizyon kanallari, gazeteleri AKP’yi ve Erdogan’i cilalama devrine girdiler. Muhalif  basina ise her yol mubah anlayisini uyguluyorlar.

Asil beni düsündüren ise CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nun AKP’ye Erdogan’a kükremesini basindan görüyoruz. En zor durumda can simidi niçin oluyor? Adalet yürüyüsü yapmistiniz hani! Insanlarin gazi mi alindi?

Bahçeli’yi anliyorum. Ben buyum diyor. Siz ben o degilim diyorsunuz ama pratiginiz öyle demiyor.

Bir de baris yanlisiydiniz. Ne oldu da savas sevici oldunuz?

Bunlarin bir yaniti olmalidir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —