Tarih: 10.11.2012 11:42

Karar Mekanizmalarinda Olmaliyiz

Facebook Twitter Linked-in

Hasan Gürsoy/Gazete Esenler

Rumeliler; Karar Mekanizmalarinda Olmaliyiz

CHP Esenler Ilçe Baskani Halil Özden ve yönetimi Esenler Rumelililer Dernegine iade-i ziyarette bulundu…

CHP Esenler Ilçe Baskani Halil Özden, Eski ilçe baskani Suayip Vardar, meclis üyeleri yönetim kurulu üyelerinin yansira çok sayida dernek üyeleri katildi.

Programda açilis konusmasini yapan Dernek Baskani Fettah Dindar dernek faaliyetleri hakkinda bilgi verdi;

 “Dernegimiz ESDEF ve Rumeli Balkan Federasyonu üyesidir. 64 Dernegin katilimiyla kurulan Balkan Federasyonunda Baskan Yardimciligi yapmaktayim. Bizler siyasilere esit mesafedeyiz. Kim bize deger verir ve degerlendirirse o siyasi olusumu da biz degerlendiririz ve yakin oluruz. Artik Rumeliler olarak karar mekanizmalarinda olmak istiyoruz” dedi.

CHP Esenler Ilçe Baskani Halil Özden ise; “13 yildir kurulu olan derneginizin basarilarini duydukça heyecanlaniyorum. Cumhuriyete ve ATATÜRK’e gönülden bagli olmaniz partimiz ve ülkemiz adina gurur vericidir. Sizleri sik sik ziyaret edecegim. Görüs ve önerilerinizi degerlendirecegiz. Eski ilçe baskanimizin sizlerden biri olmasi bizim yoklugumuzu hissettirmedigine inaniyorum kendisine tesekkür ediyorum. Bize ihtiyaciniz oldugu zaman emrinizdeyiz. Kaymakam ve belediye baskanina büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün büstünü en kisa zaman da Dörtyol meydanina konulmasi için istekte bulunduk inaniyorum. 29 Ekimde Davutpasa caddesinden Dörtyol Cumhuriyet meydanina kadar Cumhuriyet yürüyüsü yapacagiz. Aksam saat 19:00’da baslayacak Cumhuriyet yürüyüsümüz Meydan da verecegimiz konserle devam edecektir. Bu vesileyle tüm sizi ve Esenler halkini yapilacak Cumhuriyet etkinligimize davet ediyoruz” dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —