Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Karsilikli Iltifat Yagmuru

Karsilikli Iltifat Yagmuru

Esenler Belediyesi`nin yaptigi çalismalari yerinde inceledikten sonra Bölgede Ilk Haber gazetesine açiklamalarda bulunan CHP`li Belediye Meclis Üyesi Cemal Kaya, belediyenin yaptigi bazi projeleri takdir ettiklerini söyledi.

Serkan Basut/Gazete Esenler

Karsilikli Iltifat Yagmuru

Esenler Belediyesi’nin yaptigi çalismalari yerinde inceledikten sonra Bölgede Ilk Haber gazetesine açiklamalarda bulunan CHP’li Belediye Meclis Üyesi Cemal Kaya, belediyenin yaptigi bazi projeleri takdir ettiklerini söyledi. 

Belediyenin 4 yil içerisinde yaptigi çalismalari bir günde incelemenin çok zor olacagini belirten CHP’li Belediye Meclis Üyesi Kaya, sözlerine su sekilde devam etti;

“Belediyemizin yaptigi çalismalari bir günde incelememiz gerçekten çok zor. Çünkü Belediyemiz irili ufakli birçok projeye imza atmistir. Bu projelerin içerisinde bizim de takdir ettigimiz önemli projeleri vardir. Örnek vermek gerekirse Askerlik Subesi, Bölge Parklari ve Hastane gibi birçok önemli projeye belediyemiz imza atmistir.

Bizi ilgilendiren diger önemli bir çalisma da kentsel dönüsüm çalismalaridir. Bildiginiz gibi Havaalani Mahallesi’nde yapilacak konutlar için belediyemiz 100 trilyonluk bir kredi için meclisimizden yetki istedi ve bu da oy çoklugu ile kabul edildi. Mecliste bizlere verilen bilgilere göre de, bu paranin ihtiyaç halinde kullanilacagidir. Kaldi ki, Mecliste bize verilen bilgiler beni tatmin etmistir”

Göksu: Bizde muhalefeti takdir ediyoruz
CHP’li Belediye Meclis Üyesi Cemal Kaya’nin Bölgede Ilk Haber gazetesine yapmis oldugu “Belediyenin projelerini takdir ediyoruz” açiklamasinin ardindan Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu da, “Dogru yapilan her isi herkes takdir eder. Bizler de ilçemize en iyi hizmetleri yapmak için elimizden gelen çabayi sarf ettik ve etmeye de devam ediyoruz. Onun için CHP’li Meclis Üyesi Cemal Bey’in bizi takdir etmesi gayet normal. Çünkü biz de muhalefeti takdir ediyoruz” diye konustu.

 



  • Salı 18.1 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.4 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 18.3 ° / 11.9 ° Güneşli