Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

KARTALKANAT`TAN TAPU TESLIM TÖRENI..

KARTALKANAT`TAN TAPU TESLIM TÖRENI..

CHP Eyüp ilçe teskilati Eyüp`te bir dügün salonunda düzenlenen törenle Milletvekili aday adaylari ve partililerle bulustular.

 CHP Eyüp ilçe teskilati Eyüp’te bir dügün salonunda düzenlenen törenle Milletvekili aday adaylari ve partililerle bulustular.

Yapilan törende CHP eski ilçe baskani ve su anda Milletvekili aday adayi olan Dr. Ahmet Kartalkanat partiye kazandirdigi ilçe merkez binasinin tapusunu törenle Gürsel Tekin ve simdiki ilçe baskani Sinan Akçiçek’e teslim etti. CHP’liler Eyüp’te adeta costular..

 

Yapilan teslim töreninde konusmalarda Gürsel Tekin bu özverili basarisindan dolayi yüzlerce kisinin huzurunda Dr. Ahmet Kartalkanat’a tesekkür ederek, kendisini tebrik etti ve kutladi. Ayrica kendisine bir de plaket takdim etti..

 

Tapu teslim törenine CHP Genel sekreteri Gürsel Tekin, Istanbul Milletvekili ve yeniden aday adayi olacak olan Aykut Erdogdu,  eski milletvekili Çetin Soysal, PM üyesi Gülseren Onanç, CHP. 2. Bölge diger aday adaylarindan Dr. Cengiz Alp, Mühendis Yüksel Kaya,  Irfan Aydin ve çok sayida partililer ve vatandaslar katildilar.

 

 

 

“ÖNÜMÜZDEKI SEÇIMLERDE AKP YOK”

 

CHP Genel sekreteri Gürsel Tekin, törende yaptigi konusmasinda, AKP hükümetini elestirerek, yeni çikacak iç güvenlik yasasini elestirerek, “Paket köskte hazirlandi. Basbakan Davutoglu’nun önüne koyuldu. Milyon dolarlik yolsuzlukla dolu bir iktidarda  17-25 Aralik yolsuzlugu nedeniyle Fuat hoca sürgün edildi. 7 Haziran seçimleri çok önemli. Seçmenler üzerinde olagan üstü bir baski olusacak. Bu ülkenin tek bir güvencesi CHP’dir. Yalniz sizden tek bir ricam var. Aranizdaki, kirginligi, darginligi, unutun. Eskileri bir tarafa birakin. Birlik ve beraberlik içersinde hep beraber CHP’yi iktidara tasiyalim. Bu ülkeyi CHP’nin iktidari ile kurtaracagiz.Önümüzdeki seçimden sonra AKP. yok dedi..

 

 

 

PM üyesi Gülseren Onanç ise yaptigi konusmayla bütün toplumun ve katilanlarin sevgililer gününü tek bir kisiyi ilçe baskanini kucaklayarak herkesi sevgiyle kucakliyorum dedi.. Ardindan söz alan Milletvekili Aykut Erdogdu, Partiye ilçe binasinin tapusunu kazandiran Dr. Ahmet Kartalkanat’a tesekkür ederek, ülkede bugün iki çesit siyaset yapildigini, kimlik siyaseti,  meslek ve din siyaseti hakkinda çesitli  açiklamalarda bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli