Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

`Kavgamiz Egitimde Firsat esitligi Için`

`Kavgamiz Egitimde Firsat esitligi Için`

Istanbul Esenler`de liseli ve dershane ögrencileri Esenler`de bir protesto ile "Dershaneler kapatilsin özel okullar kamulastirilsin "dediler.

"Kavgamiz Egitimde Firsat esitligi Için"

Istanbul Esenler`de liseli ve dershane ögrencileri Esenler`de bir protesto ile  "Dershaneler kapatilsin özel okullar kamulastirilsin "dediler.

Istanbul Esenler`de lise ve dershane ögrencileri Esenler`de bir protesto ile "Dershaneler kapatilsin özel okullar kamulastirilsin "dediler. Esenler Davutpasa Caddesi`nden Cumhuriyet Meydani`na yürüyen liseliler basin açiklamasi ile egitimde firsat esitligi ve parasiz egitim talebinde bulunan Atisalani Lisesi Meclisleri, AKP ve cemaat gerginliginin sürdügü bugünlerde liselileri tamamen disladiklarini söylediler.

Taraflarin kendi istedikleri sistemin savunuculuguna yaparken temel referans olarak pedagojik egitimi gösterdiklerinin belirtildigi açiklamada, "O zaman bizler, gözünü AKP iktidari ile açan yeni nesiller olarak 11 yillik deneyimlerimize dayanarak rahatlikla sunu söyleyebiliriz. Bu tartismanin egitim ve pedagoji ile uzaktan yakindan bir alakasi yoktur." denildi.

Gençligin AKP cemaat gerginliginde taraf olmasini bekleyenler avuçlarini yalasin diyerek su açiklamada bulundular. "Yillardir egitimi el ele birlikte gericiligin ve piyasanin kucagina iten AKP cemaat isbirligi degilmiydi? Okullarimizi Imamhatipe çeviren ve yine bu ittifakin taraflari degil miydi? AKP`nin polisi Berkin`i vurdugunda polisin suçunu örtbas etmeye çalisan cemaat medyasi degilmiydi? Bu nedenle kimse liselilerden bu kavganin tarafi olmasini beklemesin".
 




  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli