Tarih: 07.11.2014 23:57

Kaya`ya Ne Oldu!

Facebook Twitter Linked-in

Kaya’ya Ne Oldu!

Esenler Belediyesinin Anadolu Dernekleri ile 5 yildan beri düzenledikleri Ramazan etkinlikleri bu yil beklentinin vasatin altinda kaldi.

Haber: Serkan Basut

Esenler Belediyesi Derneklerden sorumlu Baskan danismani Mehmet Kaya Ramazan etkinlikleri öncesinde Dernek Baskanlariyla yapilan toplantilarda Dernek Baskanlari tarafinda belirtilen sikintilarin çözüm noktasinda yeterince etkili olamadi.

Geçen yillara oranla sönük geçen etkinliklerin Mehmet Kayanin bir takim yaptigi kisitlamalardan kaynaklandigi söyleniliyor.

Görüstügümüz bazi Dernek Baskanlari her yil Esenlerde düzenlenen Ramazan etkinliklerine katildiklarini belirterk bu yilki etkinliklerin dernekler disinda yasandigi ve derneklere yeterince ilgi alaka gösterilmedigini belirterek söyle konustular.

“Biz belediyemizin düzenledigi, etkinliklerde her yil yer aliyoruz. Ama bu yil Mehmet Bey Derneklere yeterince cevap olamadi. Yâda yetkileri kisitlandi. Her yil sorunlarimizi aninda hal eden Baskan danismani bu yil bizimle göz göze gelmemek için saklaniyor. Mehmet Kaya’yi dertli ve düsünceli görüyoruz kendisini bu halde gördügümüz zaman üzülüyoruz çünkü Ramazan etkinliklerinde derneklerin moral motivasyonunu düzeltmek için kosturan Mehmet Kaya bu yil bize verdigi sözleri yerine getiremedi. Dernekler bu kadar pasif birakilacaksa, etkinliklere de katilmamizin bir faydasi olmayacagi kanaatindeyiz” diye konusturlar.

Geçtigimiz yillarda etkinliklerde aktif olarak yer alan bazi dernekler bu yil özellikle yerel seçimlerde beklentileri gerçeklesmedigi için katilim saplamadigi gözlendi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —