Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Kaymakam Muhtarlari Sorunlarini Dinledi

Kaymakam Muhtarlari Sorunlarini Dinledi

Haber Merkezi/Gazete Esenler

Kaymakam Madenoglu Muhtarlari Sorunlarini Dinledi
Esenler Kaymakami Nazim Madenoglu Milli Egitim Müdürlügü toplanti salonunda Muhtarlarin mahallelerindeki sorunlari dinledi.  

Toplantiya Esenler Kaymakami Nazim Madenoglu, Ilçe Emniyet Müdürü Zülküf Atilgan, Milli Egitim Müdürü Bayram Ercan, Kurum Müdürleri, Mahalle Muhtarlari ve Yerel Basin katildi.

Düzenlenen toplantida Esenler Kaymakami Madenoglu önce muhtarlari teker teker dinledi, notlar aldi. Mahallelerindeki sorunlari muhtarlardan dinledi. Muhtarlar genelde mahallelerindeki sorunlarin baslarinda sokak baslarindaki gençler, sokak lambalar oldugunu ifade ettiler. Esenlerin Esenlik kenti olmadigini uyusturucu kullaniminin aleni yapildigini söylediler. Mimar Sinan mahalle muhtari ise Sali günleri Davut pasa ve Mimar Sinan da trafik sikistigini saglik ocagina hastalarin ulasiminda zorluk çektiklerini söyledi. Türk Telekom da minibüslerin seyri seferine kadar birçok konuda sikâyette bulundular.
 Kaymakam Madenoglu” Burada konusulan sikâyetlerin hepsini önemli buluyorum ama bu sikâyetleri direk muhataplarina söylersek çözümleri daha kolaylastirmis oluruz” dedi



  • Cuma 23 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false