Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

KAYMAKAM SAHIN ?SIZLERIN EMRINDEYIZ?

KAYMAKAM SAHIN ?SIZLERIN EMRINDEYIZ?

Esenler Ilçe Kaymakamligi Sehitler Günü ve Çanakkale Zaferi`nin 102. yildönümü münasebetiyle sehit aileleri, yakinlari ve gazileri aksam yemeginde bir araya getirdi. Esenler Ilçe Kaymakami Hulusi Sahin, sehit yakinlari ve gazilere ; ?sizlerin emrindeyiz??

KAYMAKAM SAHIN “SIZLERIN EMRINDEYIZ”
 
Esenler Ilçe Kaymakamligi Sehitler Günü ve Çanakkale Zaferi`nin 102. yildönümü münasebetiyle sehit aileleri, yakinlari ve gazileri aksam yemeginde bir araya getirdi. Esenler Ilçe Kaymakami Hulusi Sahin, sehit yakinlari ve gazilere ; “sizlerin emrindeyiz…”dedi. 
 
Esenler Ilçe Kaymakami Hulusi Sahin ve esi Ebru Sahin evsahipligindeki özel geceye yogun bir katilim saglandi.
 
Kaymakam Hulusi Sahin selamlama konusmasinda; " Üzerinde ameliyat yapilacak bir millet degiliz. 15 Temmuz`da bir daha hatirlattik. Fedakârligimiz herkesçe görüldü. Hiç çekinmedik, yeri geldiginde çekinmeyecegiz… Belki gündem yogunlugundan ilgi eksikligi görülebilir ama biz sizlerin emrinizdeyiz…"dedi.
 
Sahin; “Çok zor bir cografyada yasiyoruz. Topraklarimiz çok kiymetli. Ve bu topraklarda yasamanin bedeli de agir. Hep böyleydi, böyle olmaya da devam ediyor. Bu bedelin en agirini ise sizler ödediniz. En kiymetli varliklarinizi evlatlarinizi, yakinlarinizi vatan ugruna, devlet, namus ugruna sehit verdiniz. Bizlere düsen ise siz çok kiymetli ailelere sahip çikmaktir. Belki gündem yogunlugundan ilgi eksikligi görülebilir ama biz sizlerin emrinizdeyiz…
 
1980’li yillardan itibaren Ortadogu ülkeleri yapilan gizli anlasmalarla yeniden sekillendirilmeye çalisiliyor. Bu planlara Türkiye’de dahil. 15 Temmuz da planlarin uygulanmasina zemin hazirlamak içindi. Bütün planlar sehitlerimiz sayesinde bozuldu. Plani engelleyen Türk Milleti ve sehitlerimizdir. Bütün planlar çökertildi. Anlasildi ki; bizler üzerinde ameliyat yapilacak ülke degiliz. Üzerinde ameliyat yapilacak bir millet degiliz. 15 Temmuz`da bir daha hatirlattik. Fedakârligimiz herkesçe görüldü. Hiç çekinmedik, yeri geldiginde yine hiç çekinmeyecegiz… ”
 
Programda sehit aileleri ve gazilere Türk bayragi ve Kurani Kerim hediye edildi.



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli