Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Kaymakamlik kupasi Sampiyonlar Belli Oldu

Kaymakamlik kupasi Sampiyonlar Belli Oldu

Yaklasik 4 ay süren ve 754 sporcunun mücadele ettigi ?Kaymakamlik Kupasi Kurumlar Arasi Futbol ve Voleybol Turnuvasi? finalinde madalya ve kupalar sahiplerini buldu.

Hasan Gürsoy/Gazete Esenler

Kaymakamlik kupasi Sampiyonlar Belli Oldu

Kaymakamlik Kurumlar Kupasi Sampiyonlar Belli Oldu

Esenler Kaymakamligi Gençlik Hizmetleri Spor Ilçe Müdürlügü ve Esenler Belediyesi’nin kurumlar arasi iletisimi, dostluk, birlik ve beraberligi güçlendirmek amaciyla düzenledigi “Kaymakamlik Kupasi Kurumlar Arasi Futbol ve Voleybol Turnuvasi” futbol müsabakasi, oynanan final karsilasmasiyla sona erdi.

Esenler Belediyesi Kemer Spor Kompleksi’nde düzenlenen ve Esenler Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü ile Metris Cezaevi takimlari arasinda oynanan Futbol Turnuvasi’nin final müsabakasi programina; Esenler Kaymakami Nazim Madenoglu, Esenler Ilçe Emniyet Müdürü Zülküf Atilgan, Esenler Gençlik Hizmetleri ve Spor Ilçe Müdür Vekili Nilüfer Yilmaz, Daire Amirleri, Esenler Belediyesi Birim Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluslari’nin Temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayida vatandas katildi.

58 TAKIM, 754 SPORCU

Geçtigimiz yilin Kasim ayinda baslayan turnuva, resmi ve özel kurumlar ile sivil toplum kuruluslarinin personellerinden olusan takimlarla gerçeklesti. Voleybol kategorisinde 18 takimin, futbol kategorisinde ise 40 takimin katildigi turnuvada toplam 754 sporcu mücadele etti. Yaklasik 4 ay süren zorlu mücadelelerin ardindan sona eren turnuvanin iki kategorisinde toplam 236 müsabaka yapildi.

Futbolda Metris Cezaevi Takimi, Kupanin da Sahibi Oldu

Kiyasiya mücadelelerin ardindan Futbol Turnuvasi finalinde karsilasan Metris Cezaevi ve Esenler Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü takimlarindan gülen taraf, Metris Cezaevi takimi oldu. Zorlu karsilasmayi penalti atislari sonunda 5 - 4 kazanan Metris Cezaevi takimi, kupanin da sahibi oldu. Elde ettikleri zaferle büyük sevinç yasayan Metris Cezaevi takimi, madalya ve kupalarini Esenler Kaymakami Nazim Madenoglu’nun elinden aldi. Ikincilik kürsüsüne Esenler Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü takiminin çiktigi turnuvada üçüncülük, Nigde Haci Abdullahlilar Dernegi (NIHADER)’nin oldu.

Voleybolda Esenler Ilçe Milli Egitim Müdürlügü Oldu

Voleybol kategorisinde ise zirveye ulasan takim, finalde karsilastigi rakibi Esenler Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü’nü 3-0’lik skorla geçen Esenler Ilçe Milli Egitim Müdürlügü oldu. Esenler Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü’nün ikinci oldugu turnuvada, Esenler Ilçe Emniyet Müdürlügü de üçüncü oldu. Turnuvada az kart görerek, çok maç yapan Esenler Kaymakamligi, Esenler Ilçe Mili Egitim Müdürlügü ve Çankirililar Dernegi takimlarina da fair-play ödülü dagitildi.

Futbol final karsilasmasinin finalinde yapilan törende söz alan Esenler Kaymakami Nazim Madenoglu ve diger konusmacilar, geleneksel hale gelen Kaymakamlik Kupasi maçlarinin bundan sonra da devam edecegini belirterek, kurumlar arasindaki kardesligi pekistiren bu organizasyonda emegi geçenlere tesekkürlerini ilettiler.

 

 



  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli