Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Kent Konseyi Engelliler Meclisinden “Dil ve Konusma Terapisi” Panel

Kent Konseyi Engelliler Meclisinden “Dil ve Konusma Terapisi”  Panel

Maltepe Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Maltepe Kent Konseyi Dernekler Yerleskesinde "Dil ve konusma" konulu Panel düzenledi.

Haber/Elmas AYDOGAN

Panele Maltepe Kent Konseyi Baskani Eray AYDIN Kadin Meclis Baskani Gülay Özel, Avrasya özel okullari sahibi Aysu Umut, DKT Esra Onarici, DKT Ismail E. Kabak ve Maltepeliler katildi.

Maltepe Kent Konseyi Engelliler Meclisi Baskani Orhan Hamdi Tükel “ Engelliler Meclisi olarak düzenledigimiz ilk programimizi “Dil ve Konusma Terapisi” paneli olarak düzenledik. Panelimizi gerçeklestirmemizde vesile olan ve proje sahibi olan Ipek Taskin ve Süleyman Taskin’a, kent konseyi Baskani Eray Aydin  ve yönetimine, kent konseyi kadin Meclis Baskani Gülay Özel ve yönetimine ve bizleri yalniz birakmayan destek veren Avrasya özel okullari Baskani Aysu Umut  panelimizi güzel geçmesini saglayan hocalarimiza ve tüm katilim saglayan degerli Maltepelilere sahsim ve yönetim kurur üyelerim adina çok tesekkür ediyorum.

Kent Konseyi Engelli Meclisi olarak Maltepe’de bulunan engellileri evlerinde ziyaret ederek, ihtiyaçlarini karsilamada yardimci olmaya devam ediyoruz. Maltepe’de Engelli sorunlarini tespit edip birlikte asacagiz” dedi.



  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı