Bugün, 20 Eylül 2024 Cuma

KIBLESI TAKSIM OLANIN VAACAGI YER

KIBLESI TAKSIM OLANIN VAACAGI YER

Daha ne diyelim ki size, sakal desen var, biyik desen var, lakin yine de söz dinlemiyorlar. Kardesim iste seçim geldi çatti.

KIBLESI TAKSIM OLANIN VAACAGI YER

Daha ne diyelim ki size, sakal desen var, biyik desen var, lakin yine de söz dinlemiyorlar. Kardesim iste seçim geldi çatti.

Kim AKP nin ekmegine yag sürdü ? CHP. Nasilmi ? doksanlarin popülist politikalarini canlandirmaya çalisarak. Emekliye maas artirimi, asgari ücrette fahis artis vaadleri. Aslinda CHP adina en çok üzüldügüm insanlarin KK ya inandigi için degil, RTE yi istemedikleri için CHP ye oy vermeleri. Simdi gelelim asil mevzu ya ; Taksim’i Kabe gibi görenler kendi iplerini çektiler. Kürt seçmenin HDP ye gitmesi muhtemel oylarinin da tekrar AKP ye kaymasina sebep oldu, silah zoruyla oy verenler hariç. Zaten  artik bizim BEYAZ TÜRKLER de kurtaramaz HDP’yi.

 

Bir zamanlar Kemalettin KAMU bir siirinde söyle demisti ; Kabe arapin olsun, bize Çankaya yeter. Benim güzel kardeslerim bu açidan bakildiginda HDP ile CHP arasinda ne fark kaldi. Biri sair-yazar, biri genel baskan demeyin sakin ,CHP de herkes genel baskan.Ak Partiyi RTE kurdu ve dikta edebilir. Lakin CHP lideri olmak atesten gömlek giymek demek. Orasi hiç kimsenin tekelinde olan bir STK degil herkes genel baskan ve herkesin mirasina ortak oldugu bir yer. Eger bu elestirilerimizi CHP hazmedemeyecekse hala yol alamamis demektir.

               

Peki neden sadece CHP yi elestiriliyorsun derseniz AKP de isler yolunda. Yolsuzlukla hirsizlikla suçlansalar da, birileri Taksimi, birileri Çankaya’yi Kabe yerine koyarsa gerçek Kabe sevenler de sandikta sözüm ona hirsiza yolsuza oy verir. Beyler bayanlar daha önce dedigimiz gibi seçim sonuçlari belli HDP aut… Gerisini söylemeye gerek varmi ? CHP basarili olmak istiyorsa içinde DEVRIM yapmali, evinde DEVRIM yapamayan disarida da beklemesin… Bu yazi CHP için hüsran manifestosudur…

 



  • Cuma 24.2 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.7 ° / 20.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 25 ° / 20.1 ° Güneşli