Kiliç ve Usta Mazbatalarini Aldilar

Kiliç ve Usta Mazbatalarini Aldilar

CHP`li Belediye Meclis Üyeleri Müh. Mustafa Ustaya ve Müh. Yüksel Kiliç`a mazbatalarini ilçe seçim müdürü Yilmaz Kök "hayirli olsun" diyerek verdi

Kiliç ve Usta Mazbatalarini Aldilar

CHP’li Belediye Meclis Üyeleri Müh. Mustafa Ustaya ve Müh. Yüksel Kiliç’a mazbatalarini ilçe seçim müdürü Yilmaz Kök "hayirli olsun" diyerek verdi

CHP’li Belediye Meclis Üyesi Mustafa Usta ve Yüksel Kiliç Mazbatalarini aldiktan sonra kendilerini destekleyenlere tesekkür ederek sükranlarini ilettiler.

Usta, ”Esenler halkinin iradesi sandiga böyle yansidi. Bu sonuçlara bakarak isimizin ne derece zor oldugunu biliyoruz.  Esenler halkinin çikarlari neyi gerektiriyorsa o dogrultuda çalisacagiz ve bu dogrultu da kararlar alacagiz. Esenler`in sorunlarini biliyoruz. Sivil toplum örgütleri ve Mahalle Muhtarlari ile diyalog kurarak sorunlari çözecegiz, Yani Esenler`i birlikte yönetecegiz. Esenler`in en büyük sorunu imar sorunudur. Bizler Esenler`in imar sorunlarini çözme noktasinda Meclis`imizde halkimiz adina ve yararina alinacak kararlarda CHP meclis üyeleri olarak üstümüze ne düsüyorsa haziriz” dedi.


Kiliç, “Esenler`de bizlere bu görevi veren halkimiza ve bizlerin seçilmesi için gece gündüz demeden çalisarak emegini ortaya koyan partililerime sükranlarimi sunuyorum. Yapacagimiz çalismalarda ötekisi olmayan bir Esenler için mücadele edecegiz. Sorumlulugumuzu biliyorum bu bilinçle meclise giremeyen tüm partililerimizin de temsilcisi olacagiz. CHP olarak bekledigimiz destegi alamadik. Bundan sonra çok çalisacagiz, nerede ne yanlisimiz ve eksigimiz varsa degerlendirme yaparak halkimiza ulasacagiz ve onlarin desteklerini alacagiz” dedi.