Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Kiliçdaroglu`ndan seçim taktikleri

Kiliçdaroglu`ndan seçim taktikleri

Kiliçdaroglu "Gelecegi Birlikte Kuruyoruz Antalya Bulusmasi" toplantisina katilarak bir konusma yapti.

 Kiliçdaroglu`ndan seçim taktikleri

Kiliçdaroglu "Gelecegi Birlikte Kuruyoruz Antalya Bulusmasi" toplantisina katilarak bir konusma yapti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Antalya’da düzenlenen "Gelecegi Birlikte Kuruyoruz Antalya Bulusmasi" toplantisina katilarak bir konusma yapti. Toplantiya basin mensuplari alinmadi. Kiliçdaroglu sadece partililere seslendi.

www.gercekgundem.com `un edindigi bilgiye göre parti içi disiplinin önemine dikkat çeken Kiliçdaroglu, "Partinin yetkili organlarinin kararina tüm partililerin sonuna kadar uymasi gerekir. Aksi halde Genel Baskanin ve yetkili organlarin kararlarina uymayanlarin partiden ayrilmasi gerekir" dedi.

Parti üye ve kadrolarinin vatandaslardan oy isterken hal ve hareketlerine dikkat etmesi gerektigini belirten CHP lideri, Partinin sempatizani ve militanlari vardir. Partiye oy verenler sempatizandir, partiye üye olup sonuna kadar çalisanlar parti militanidir. Parti militani hal, tavir ve hareketlerine dikkat etmelidir. Partinin ilkelerini savunmalidir. Ramazan`da sokakta sigara içerek oy istenmez. Muharrem`de Cem Evinde su içerek parti anlatilmaz. Gecekondulara makyajla, topuklu ayakkabiyla, galosla gidilmez" diye konustu.

CHP lideri, "Milletvekilli aday listeleri olusturulurken örgütümüzün sesine daha çok kulak verecegiz, örgütümüzün talepleri hayata geçecek" diye de ekledi. 

CHP`yi çalismadan elestirenleri hedef tahtasina oturtan Kiliçdaroglu, sunlari kaydetti: "Partiyi kahvehanelerde elestiren parti üyeleri hemen üyeliklerinden ayrilsin. Partiyi sonuna kadar savunacak üyelere ihtiyacimiz var."

CHP lideri, CHP`nin projelerinin tüm vatandaslara hakkiyla anlatilmasini isteyerek sunlari söyledi: "Aile sigortasi gibi müthis bir proje yarattik ama il baskanlarimiz bile tam anlatamadilar 2011 seçimlerinde. Bu sefer projelerimizi tüm üyelerimizin anlatabilmesi lazim. Kadin ve gençlik kotasini getirdik ama geregi gibi uygulayamiyoruz. Çogu ilde kadin yönetici bulunamadi. Kadinlarimizin cesaretli olmasini ve daha çok sorumluluk almasini istiyorum."

KILIÇDAROGLU`NDAN UYARILAR

Kiliçdaroglu`nun yaklasan genel seçimlerle ilgili üyelere yaptigi uyarilardan bazilari söyle:

- Bildiri dagitarak seçim sürecinde basariya ulasilamaz. 1000 kisiye dagitilan bildiriden 1 kisi anca etkileniyor.

- Dakikalik esnaf ziyaretleri, halka ikna edici gelmiyor.

- Meydanlarda yaptigimiz mitingler ise sadece bizim kitlemizi biraraya getiriyor.

- Bu üç yöntem yerine kadin kollarimizin egitimi sayesinde artik 4. yol olarak evlere ziyaretlerle halka kendimizi anlatma yoluna gidecegiz.

- Ev halkinin neye ihtiyaci varsa bana bildirilecek ben o evin, o evin çocuklarinin ayakkabi, giysi ve kirtasiye ihtiyaçlarini karsilayacagim.

ABD`den dönen CHP eski Genel Baskani ve Antalya Milletvekili Deniz Baykalise  toplantinin ancak sonuna yetisebildi.

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin`in ise Isveç`te oldugu için toplantiya katilamadigi ögrenildi. 

 



  • Cuma 23 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false