Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Kilinç: Esenler iktidari yolcu etmeye hazir

Kilinç: Esenler iktidari yolcu etmeye hazir

Halk Partisi Istanbul 2. Bölge Milletvekili adayi Yüksel Mansur Kilinç 24 Haziran seçim çalismasi için Esenler`de partililerine, izlenecek yol, propaganda biçimi ve çalismalari hakkinda bilgi verdi. Kilinç, ?omuz omuza mücadeleye devam, halkimizla ve par

 Kilinç: Esenler iktidari yolcu etmeye hazir ”TAMAM”
Halk Partisi Istanbul 2. Bölge Milletvekili adayi Yüksel Mansur Kilinç 24 Haziran seçim çalismasi için Esenler’de partililerine, izlenecek yol, propaganda biçimi ve çalismalari hakkinda bilgi verdi. Kilinç, “omuz omuza mücadeleye devam,  halkimizla ve partililerimize birlikte iktidari yolcu etmeye haziriz. 24 Haziran’da kazanan “Türkiye” olacak, kazanan hak, hukuk, adalet olacak” dedi.
 
Esenler halki inanmis ve karalilik içinde iktidari yolcu etmeye hazir
Yüksel Mansur Kilinç, “Bugün hep birlikte, Milletvekili aday arkadaslarimizla, Esenler’lilerle bulustuk. Esenler halki inanmis ve karalilik içinde iktidari yolcu etmeye hazir. Zaten AKP genel baskani Tayyip Erdogan, “milletim tamam derse ben giderim” demisti. Biz de bugün ziyaret ettigimiz Esenler’li yurttaslarimizin ‘TAMAM’ dedigini gördük. Tüm kurum ve kuruluslarla kavgali, halkini ayristiran kandirilmis Cumhurbaskanina ve AKP iktidarina 24 Haziran’da “TAMAM” demeye hazir, bizde ülkeyi yönetmeye haziriz.
 
Esenler esnafi:  “ Yeter artik, düssünler yakamizdan diyor
Esenler esnafi sikintili, ziyaret ettigimiz siftah esnafimiz siftah yapamadigini söyleyerek, “ Yeter artik, düssünler yakamizdan” diye feveran ediyor. Bu zihniyet süresini doldurmus, ülkeyi yönetemedigini kabul etmis ve telas içerisinde görevi bize devretmek için aceleyle erken seçim karari alan bir iktidarla karsi karsiyayiz. CHP hem seçimlere hem de ülkemizi ve iktidari yönetmeye hazirdir. CHP; Cumhuriyeti kurucu ve koruyucusudur. Her CHP’li yurtseverdir, üzerine düsen görevi dün yaptigi gibi bugünden sonrada yapmaya hazirdir. Bugün de halkimizla ve milletimizle birlikte bu seçimleri kazanacagiz. ‘Türkiye’m Kazanacak’ halkimizin, milletimizin birligiyle, beraberligiyle bunu basaracagimizi biliyoruz, biz inandik herkes bunu böyle bilsin.
 
“Esenler söz verdik çözecegiz, çözümü hep birlikte üretecegiz”
Cumhuriyetin, demokrasinin, hak-hukuk-adaletin egemen olmasi için gece gündüz demeden, yorgunluk nedir aklimizdan geçirmeden tüm gücümüzle birlikte çalisip hep birlikte kazanacagiz. Bugün Esenler’de seçim çalismamiz gayet verimli geçti. partililerimizle birlikte esnafimizi gezdik, mahallelerde halkimizla kucaklastik, vatandaslarimizla bir arada olduk. Onlarin dertlerini dinledik, sorunlarini anlattilar. Esenler söz verdik çözecegiz, çözümü hep birlikte üretecegiz. Toplumsal barisimiz bitmis vaziyette. Toplumsal barisi yeniden insa etmek zorundayiz. Milli birlik ve beraberligimizi yeniden bir araya getirmek zorundayiz. Toplumdaki bu kutuplasmayi bitirerek; biz toplumumuzla kucaklasarak bu seçimleri kazanacagiz. Kin ve nefret diline karsi sevgi, saygi dili kazanacak” dedi.



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli