Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

500 KISIYE IS KAPISI

500 KISIYE IS KAPISI

ISKUR ve Esenler Belediyesi arasinda imzalanan protokol kapsaminda yapilan kura çekilisi ile Esenler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü`nde istihdam edilmek üzere 500 kisi ise alindi.

Haber Merkezi/Gazete Esenler

500 KISIYE IS KAPISI

ISKUR ve Esenler Belediyesi arasinda imzalanan protokol kapsaminda yapilan kura çekilisi ile Esenler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü’nde istihdam edilmek üzere 500 kisi ise alindi.

Isverenle is arayanlari bulusturarak bugüne kadar binlerce issize umut olan Esenler Belediyesi Kariyer Merkezi (ESKAM), geçtigimiz günlerde ISKUR’la imzalanan protokol kapsaminda Esenler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü’nde istihdam edilmek üzere toplam 500 kisiyi ise aldi. Toplum Yararina Çalisma Programi kapsaminda, Esenler Belediyesi Kemer Spor Kompleksi’nde gerçeklestirilen kura çekimine; Esenler Belediyesi Kariyer Merkezi (ESKAM) sorumlusu Aziz Kekeç, Esenler Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ibrahim Sahin, ISKUR temsilcileri ve çok sayida vatandas katildi.

SEVINÇLERINI AILELERIYLE PAYLASTILAR

Programda konusan ESKAM Sorumlusu Aziz Kekeç, “Esenler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügünde çalisacak herkesi tebrik ediyor, hayirli olmasini diliyorum. Belediye Baskanimiz Mehmet Tevfik Göksu’nun sizden sadece bir tek istegi var; o da kendisine dua etmeniz” dedi.

Kura çekilisi sonucunda ise yerlestirilen vatandaslar, sevinçlerini aileleriyle paylastilar. Esenler Belediyesi’nde çalismaktan duyduklari memnuniyeti dile getiren adaylar, Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu basta olmak üzere ise girmelerine vesile olan herkese tesekkür ettiler.

Toplum Yararina Çalisma Programi kapsaminda ise yerlestirilen vatandaslar, 1 Nisan 2013 Pazartesi günü ise baslayacak ve 9 ay süre ile asgari ücret karsiliginda, Esenler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü’nde çalisacaklar.



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli