Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Kizilaylilar yemekte bulustular

Kizilaylilar yemekte bulustular

Istanbul`daki Kizilay Sube Baskanlari ve Delegeler, Kaynarca Sube`nin davetinde bir araya geldiler.

Hasan Gürsoy/Gazete Esenler

Kizilaylilar yemekte bulustular

Istanbul’daki Kizilay Sube Baskanlari ve Delegeler, Kaynarca Sube’nin davetinde bir araya geldiler.
Türk Kizilayi Karnarca Sube Baskani Esref Seneroglu’nun ev sahipliginde düzenlenen geceye Türk Kizilayi Genel Baskani Ahmet Lütfi Akar, Yönetim Kurulu üyelerinin yani sira Pendik Kaymakami Cafer Odabas, Pendik Belediye Baskani Dr. Kenan Sahin, Esenler Kizilay Sube. Baskani.Lütfü Kahveci, Esenler Kizilay Sube Muhasip üye Hasan Gürsoy ve Istanbul Sube Baskanlari, Delegeleri ve çok sayida davetli katildi. 



Kaynarca Sube Baskani Esref Seneroglu, geceye katilan basta Genel Baskan Akar ve tüm davetlilere tesekkür ederek “Kaynarca Sube olarak geçtigimiz Ramazan’da kurdugumuz iftar çadirinda bin kisiye yemek verdik. 1150 metrekare asevi ve kan istasyonu birimini hizmete açtik. 2013 Genel Kurulumuzun Kizilay’a ve tüm dünyaya hayirli olmasini diliyorum” dedi. Genel Baskan Akar, 14 Nisan’da muhtesem bir kongre gerçeklestiginin altini çizerek “Bu basarida ana faktör sube baskanlari, delegelerdir. Bu basaridaki rolünüzden dolayi tüm Türkiye’nin huzurunda tesekkür ediyorum” diye konustu.

“Atatürk’ten Sonra Bir Ilk Yasadik” 

Genel Baskan Akar, yeni dönemde Türk Kizilayi’nin görevinin daha da arttigina isaret ederek “17 Nisan’da Atatürk’ten sonra bir ilk yasadik. Basbakanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan Genel Merkezimizi ziyaret etti. Bizlere seref verdi. Büyük hediyeler de getirdi. Kizilay’in sanina yakisir bir Genel Merkez binasi için 19.500 metrekare arsayi Türk Kizilayi’na hibe olarak getirdi. Önümüzdeki 1.5 yilin sonunda dünya liderligimizi fiziki olarak da ortaya koyacak, Kizilay-Kizilhaç hareketinin en büyük hizmet binasini açacagiz.” 



  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli