Bugün, 6 Temmuz 2024 Cumartesi

`Kizli erkekli ayni merdiveni kullaniyorlar!`

`Kizli erkekli ayni merdiveni kullaniyorlar!`

Trabzon Milli Egitim Il Müdürü Tamer Kirbaç`in "Erkek ögrenciler ile kiz ögrenciler ayni merdivenleri kullanarak uyumaya gitmeleri iki yildir beni rahatsiz ediyor" sözleri tartisma yaratti!

Trabzon Milli Egitim Il Müdürü Tamer Kirbaç`in “Erkek ögrenciler ile kiz ögrenciler ayni merdivenleri kullanarak uyumaya gitmeleri iki yildir beni rahatsiz ediyor" sözleri tartisma yaratti!

Cumhuriyet Gazetesi`nden Ahmet Sefik`in haberine göre, Trabzon Milli Egitim Il Müdürü Tamer Kirbaç, “Erkek ögrenciler ile kiz ögrenciler ayni binada altli üstlü kaliyor. Ayni merdivenleri kullanarak uyumaya gitmeleri inanin beni iki yildir rahatsiz ediyor ve diken üstünde oturmama sebep oluyor” diyerek kent merkezindeki Sosyal Bilimler Lisesi’ni Esiroglu beldesindeki YIBO’ya tasidi.

`AYNI BINADA ALTLI ÜSTLÜ KALIYORLAR`

Trabzon Valiligi, kent merkezindeki Sosyal Bilimler Lisesi’nin bu yil Esiroglu beldesindeki YIBO’ya tasinmasina karar verdi. Milli Egitim Il Müdürü Tamer Kirbaç tasinmayla ilgili skandal bir açiklama yapti. Krbaç, “Bu okulda ögrencilerin bir kismi yatili olarak okulda kaliyor. Bu nedenle okulun bir yurt ihtiyaci vardir. Simdiki binasinda siniflari kapattik yurt yaptik. Ögrenciler siniftan bozma odalarda kaliyor. Bir de erkek ögrenciler ile kiz ögrenciler ayni binada altli üstlü kaliyor. Ayni merdiveni kullanarak istirahata çekiliyor. Ayni merdivenleri kullanarak uyumaya gitmeleri inanin beni iki yildir rahatsiz ediyor ve diken üstünde oturmama sebep oluyor”’ dedi.

OKUL ÖNÜNDE PROTESTO EYLEMI YAPILDI
Veliler ve ögrenciler dün okul önünde bir protesto eylemi yapti. Veliler adina basin açiklamasini okuyan Saduman Genç, “Milli Egitim Müdürü’nün ‘Iki yildir diken üstünde oturuyorum, kiz ve erkek ögrencilerin ayni merdivenleri kullanarak uyumaya gitmeleri inanin beni rahatsiz ediyor’ sözlerini de esefle karsiladigimizi bildiriyoruz. Milli Egitim Müdürü, gözbebegimiz çocuklarimizi, okul idareci ve ögretmenlerimizi zan altinda birakmistir. Ögrencilerimiz, ayri ayri merdivenleri kullanarak kendi pansiyon katlarina çikmaktadirlar. Bu durum Milli Egitim Müdürü’nün Sosyal Bilimler Lisesi’nden ne kadar habersiz oldugunu ortaya koymaktadir. Trabzon’un en güvenilir okulunu, kadro ve ögrencilerini bu sekilde töhmet altinda birakmanin ne anlama geldigini Trabzon halkinin anlayisina birakiyoruz” dedi.

Radikal



  • Cumartesi 28.8 ° / 21.9 ° Güneşli
  • Pazar 30.6 ° / 22.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 31.3 ° / 22.9 ° Güneşli