Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Kolan Hastanesinden Engellilere Sefkat Eli

Kolan Hastanesinden Engellilere Sefkat Eli

Bayrampasa Kolan Hastanesi, Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Güvenlik Günü dolayisiyla empati etkinligi düzenledi.

 Kolan Hastanesinden Engellilere Sefkat Eli

Bayrampasa Kolan Hastanesi, Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Güvenlik Günü dolayisiyla empati etkinligi düzenledi.
 
Bayrampasa Kolan Hastanesi yetkililerinin haftalar öncesinden yaptiklari çalisma ile, Istanbul’un degisik ilçelerinden davet edilen ve tüm masraflari Kolan Hastanesi, tarafindan karsilanan Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Güvenlik Günü empati etkinligi tüm hastane personelinin katkilari ile gerçeklesti.
 
Hastaneye davet edilen görme engelli vatandaslar öncelikle güler yüzlü hastane personeli tarafindan sevgi ve sefkatle karsilandilar. Daha sonra tek tek hastane doktorlarinin muayenesinden geçtiler. Doktor kontrolleri yapilan görme engelli vatandaslar, kendilerine sunulan ikramlarini afiyetle yediler. Ardindan tüm hastane personeli, Görmeengelli vatandaslarin yasamina dikkat çekmek için gözünde beyaz bez, elinde bastonla engelli vatandaslarimizla kol kola girerek yürüyüs yaptilar.
 
Bayrampasa Kolan Hastanesinin halkla iliskilerden sorumlu direktörü Kibar Kumbas "Görme engelli yurttaslarimizla birlikte yürüyüs yaptik.  Gözlerimizin söyle bir 15 saniye kapattigimiz zaman görme engelli yurttaslarimizin neler hissettigini gerçekten hissedebildik. Hastanemiz, ayrim yapmadan tüm engellilere destek veriyor ama bugün görme engellilerimize özel olarak ilgi gösterdik. Bugün onlarin günü ve ayni zamandaDünya Beyaz Baston Görme Engelliler Güvenlik Günü.. Benim, bütün yurttaslarimdan ricam bütün engelli yurttaslarimiza destek verelim ve ihtiyaçlari olan sevgiyi ve sefkati onlardan esirgemeyelim. Bu nedenle bugün ise görme engelli yurttaslarimiza daha fazla destek verelim diye böyle bir etkinlik yaptik. Farkindalik yaratarak engellilerimize bir katkida bulunmak istedik" dedi.


 



  • Perşembe 16.8 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu