Bugün, 23 Ekim 2024 Çarşamba

Koltuk farki

Koltuk farki

30 Mart yerel seçimlerinde Ahmet Türk, Mardin`den bagimsiz aday olmustu ve Süryani Demokratik Birligi Kadin kollari Baskani Februniye Akyol da esbaskan olarak gösterilmisti. Yerel seçimlerde Mardin Belediye Baskanligi`ni kazanan Ahmet Türk ve esbaskan Feb

Koltuk farki

30 Mart yerel seçimlerinde Ahmet Türk, Mardin`den bagimsiz aday olmustu ve Süryani Demokratik Birligi Kadin kollari Baskani Februniye Akyol da esbaskan olarak gösterilmisti. Yerel seçimlerde Mardin Belediye Baskanligi`ni kazanan Ahmet Türk ve esbaskan Februniye Akyol baskanlik koltuklarina oturdu. Ancak bu sirada ortaya çikan bir görüntü dikkat çekti.

Yayinlanan bir fotografta; Akyol`un sekreter koltuguna oturdugu ve yaninda oturan Ahmet Türk`ün koltugunun daha yüksekte kaldigi görüldü. Bu durum sosyal medyada da tartisilan konular arasinda girdi ve Februniye Akyol`u rencide edici bir görüntü olarak yorumlandi.

 

Bu durum akillara gazeteci- yazar Soner Yalçin`in katildigi "Halk Arenasi"programinda söyledigi "Feodalizm çözülmeden Kürt sorunu çözülemez.Ahmet Türk gibiler bunlari çözemez. Bölünerek basaramayiz" sözlerini getirdi.

Soner Yalçin, ayrica Antalya`da katildigi bir etkinlikte gerçeklestirdigi konusmada Kürt sorunu ile ilgili olarak; "3 bin tane marabasi olmus Ahmet Türk bu meseleyi çözemez" ifadelerini kullanmisti.

ISTE ÇOK TARTISILAN O FOTOGRAF:

Odatv.com



  • Çarşamba 18.8 ° / 13.5 ° false
  • Perşembe 18.1 ° / 13.8 ° Güneşli