Bugün, 22 Mayıs 2024 Çarşamba

Komünist Baskan Esenlerde

Komünist Baskan Esenlerde

Tunceli`nin Ovacik Ilçesi Belediye Baskani Fatih Mehmet Maçoglu, Esenler Haci Bektasi veli cem evini ziyaret etti. Baskan Maçoglu, ?halk ile birlikte güzel isler yaptik, kendimizi halka anlattik, kazanan halkimiz oldu. Demokrasinin kazanacagini söyledik v

 Komünist Baskan Esenlerde
 
Tunceli`nin Ovacik Ilçesi Belediye Baskani Fatih Mehmet Maçoglu, Esenler Haci Bektasi veli cem evini ziyaret etti. Baskan Maçoglu, “halk ile birlikte güzel isler yaptik, kendimizi halka anlattik, kazanan halkimiz oldu. Demokrasinin kazanacagini söyledik ve kazanan demokrasi oldu”dedi.
 
Tunceli`nin Ovacik Ilçesi Belediye Baskani Fatih Mehmet Maçoglu’nun ziyaret ettigi Esenler Kazim Karabekir mahallesindeki Haci Bektasi Veli  cemevi derneginde, Dernek Baskan Kazim Erdogan, Esenler yerel basin mensuplari, dernek üyeleri ve vatandaslar yogun katilim sagladi.

"çalmadan, götürmeden baskanlik yapilir"
Esenler’lilerin Baskan Fatih Mehmet Maçoglu’na ilgisi yogundu. Herkes basarinin hikâyesini Maçoglu’ndan dinledi. Maçoglu, öncelikle Ovacik halkini ve Ovacik’lilarin ürettigi organik ürünleri anlatti. Sonra ise ilkeli, namuslu belediyecilik nasil yapilir, yerel ve genel yönetimler birlikte nasil yönetiliri anlatti. Ovacik Belediyesi’nin geçmiste hep zarar ettigini ve borçlandigini ancak 2015 yilinda halk ile birlikte yaptiklari çalismalar ile kara geçtiklerini anlatan Baskan Maçoglu, "çalmadan, götürmeden baskanlik yapilir" dedi.
 
“Ovacik halki üretiyor ve paylasiyor”
Baskan Maçoglu, “halk ile birlikte güzel bir basariya imza attik. Bu tek basina benim basarim degil. Ovacik halki ve Demokratik Haklar Federasyonu ile birlikte basardik. Ovacik`ta her eve gittik, kendimizi halkimiza anlattik, projelerimizi bütün detaylari ile anlattik. Ilmik ilmik örerek bugüne geldik. Ovacik halki her daim demokrasiden yana tavrini ortaya koyan basi dik onurlu bir ilçe. Ilçemizi ve üreten halkimizi hiç bir olumsuzluk yasanmadan, kardeslik ortaminda birbirimizi kucakliyor, birlikte yönetiyoruz. Ovacik halki üretiyor, paylasiyor ve istihdam yaratiyor.
 
Ovacik`ta halk düzen partilerini tamamen yok saydi ve ilçemizde bugüne kadar yaptigimiz isler için devlet destegini göremedik. Bizler yaptigimiz çalismalardan olumlu sonuçlar aldik bunun için mutluyuz. Daha önce Hazine arazisine ektirdigimiz nohutlari yoksul vatandaslara dagittik ve sel magduru Hopa`ya iki tir yardim gönderdik. Ovacik Belediyesi olarak, 2015 yili gelir-gider tablosunu afis yaptirarak belediye binasina astik. Gelir-gider tablosunu incelediginizde farkli belediyecilik uygulamalari sonucu Ovacik belediyesinin kâra geçtigini göreceksiniz.
Ovacik Belediyesi’nin geçmiste hep zarar ettigini ve borçlandigini ancak 2015 yilinda halk ile birlikte yaptigimiz ürettiklerimizle kara geçtik. Ovacik’a katma deger sagladik” dedi. 



  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23 ° / 14.8 ° Güneşli
  • Cuma 22.1 ° / 15.7 ° false