Konser Iptal, ESKAT Göreve Hazir!

Konser Iptal, ESKAT Göreve Hazir!

Esenler Belediyesi, Soma`daki maden ocaginda meydana gelen ve tüm Türkiye`yi yasa bogan kaza nedeniyle 19 Mayis Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami kapsaminda düzenleyecegi Murat Gögebakan Gençlik Konseri`ni iptal etti.

Konser Iptal, ESKAT Göreve Hazir!

Esenler Belediyesi, Soma’daki maden ocaginda meydana gelen ve tüm Türkiye’yi yasa bogan kaza nedeniyle 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami kapsaminda düzenleyecegi Murat Gögebakan Gençlik Konseri’ni iptal etti.

 

Maden faciasinda hayatini kaybedenlerin ailelerine bassagligi ve yaralilara da acil sifalar dileyen Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu, “Acimiz büyük. Manisa’nin Soma ilçesinde meydana gelen maden kazasi tüm ülkemizi yasa bogdu. Büyük bir aci yasiyoruz. Milletimizi derinden etkileyen bu üzücü olay ve hayatini kaybeden maden isçilerimizin anisina saygi geregi, Esenler Belediyesi olarak 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’nda  düzenlemeyi planladigimiz konserimizi iptal ettik. 3 günlük yas boyunca benzer tüm etkinliklerimizi de iptal ettik. Kazada hayatini kaybeden tüm madencilerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine de bassagligi diliyorum” dedi.

TALEP OLURSA ESKAT GÖREVE HAZIR

Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu, deprem, sel v.b. afetler ile bu gibi kaza durumlari için Esenler Belediyesi bünyesinde olusturulan Esenler Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (ESKAT)’nin göreve hazir oldugunu belirterek, “Ilgili arkadaslarimiz AFAD yetkilileri ile görüstü. Simdilik bir yardim talepleri olmadigini söylediler. Ilerleyen zamanda bu yönde bir talep gelirse ESKAT ekibimiz Soma için hazir bekliyor” dedi.