Bugün, 29 Haziran 2024 Cumartesi

Kooperatife Ait Makam Araçları Kimlere Tahsisli

Kooperatife Ait Makam Araçları Kimlere Tahsisli

Faik Çetin ARI Gelecekle ilgili Tekstilkent’te Neyi Planlıyor!

Tekstilkent yönetimi’de itibar dan tasarruf olmaz diyen zümreyi yakından takip etmeyi kimseye bırakmıyor anlaşılan biz yinede sorgulamaya devam ediyoruz.

Faik Çetin ARI’ya buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum. Koopertif tüzel kişiliği adına trafik tescilli bulunan 2 adet Opel + 1 Adet Renault Olmak Üzere Toplamda 3 adet makam aracı nerede?

Bu makam araçlarının hangi yönetim kurulu üyeleri ve müdürlere özel şoförlü olarak tahsis edildiğini burada açıklamanız zaruri ihtiyaç olmuştur.

Kooperatife Ait Makam Araçları Kimlere Tahsisli.

  1. Opel İnsignia ……....34 FK 9430
  2. Opel İnsignia …...….34 BP 0101
  3. Renault Fluence …...34 GB 0819

Bu adet Makam aracına ait Trafik sigorta ve Kasko poliçeleri, Motorlu taşıtlar vergisi , Ogs / Hgs , Akaryakıt ve servis bakım onarım giderleri kooperatifimize yıllık maliyeti ne kadardır.

Kiralık Araçları Kooperatifimize Yıllık Maliyeti Ne Kadar.

Kooperatifte ki savurganlık o kadar aldı başını gidiyor ki 11 yönetim 3 denetim kurulu üyesi ile birlikte Genel müdür , İdari müdürler teknik birimler o kadar iş yoğunluğu yaşıyor olmalı ki Fetocu Eski Başkan Yaşar KÜÇÜKÇALIK birlikte başlayan Faik Çetin ARI ile de tüm hızıyla devam etmekte olan kiralık araç furyasıyla kooperatif ortaklardan toplanan gelirleri ölçüsüz olarak hiç edilmeye devam etmektedir.

Kaç Adet Kiralık Araç Vardır ve Kimlere Tahsis Edilmiştir.

Eyy Faik Çetin ARI bahsi geçen aktif kiralık araç sayısı kaç adet olduğunu ve kiralama firması ile kaç yıllık sözleşme karşılığı kiralanarak hangi yönetim / denetim kuruluna / hangi müdür ve teknik birim amirine tahsis edilmesi ile birlikte kiralanan araçların yıllık araç başı kiralama ve akaryakıt giderleri toplamının ne kadar olduğunu çık buradan mertçe açıkla. 

Biz bunun hesabını er yada geç sorarız bunu adınız gibi çok iyi biliyorsun kimler geldi / kimler geçti bir gün sizde gideceksiniz Tekstilkent’te biz geçmiş yönetimin hepsine hesap sorduğumuz gibi sizin yönetiminize de hesap sormaya da devam edeceğiz.25/05/2024

Haber Analiz : Şenol ÖZYURT



  • Cumartesi 28.1 ° / 21.8 ° Güneşli
  • Pazar 28.8 ° / 21.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 30.2 ° / 21.4 ° Güneşli