Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Korkutan Deprem Çorum ve Çevre İllerde de Hissedildi

Korkutan Deprem Çorum ve Çevre İllerde de Hissedildi

Dün sabah Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen korkunç depremde ilk belirlemelere göre 1014 Vatandaşımız hayatını kaybetti

Korkutan Deprem Çorum ve Çevre İllerde de Hissedildi Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından 7.6 büyüklüğünde yeni bir deprem de Elbistan ilçesinde yaşandı. Saat 13.24 sıralarında yaşanan 7.6 büyüklüğündeki korkunç deprem Çorum , Ankara, Adana ve Samsun’da da şiddetli şekilde hissedildi.

Halk Sokağa Döküldü

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7'lik depremin ardından yaşanan 7.6 büyüklüğündeki Elbistan merkezli deprem birçok şehirde hissedildi. Çorum’da  da hissedilen 7.6 büyüklüğündeki deprem vatandaşlarda büyük paniğe neden oldu. Evlerini boşaltarak sokaklara döküldü. Araçları ile benzin istasyonlarının önünde uzun kuyruklar oluşturan halk şehirdeki ana caddelerde trafik sıkışıklığına neden oldu. Ayrıca belirli hastanelerdeki ünitelerdeki hastalar önlem amaçlı tahliye ediliyor. Ayrıca şehirde yaşanan panik nedeniyle çok sayıda trafik kazası yaşandığı bildiriliyor. 2 gündür aralıksız devam eden kar yağışına rağmen, korkan vatandaşlar soğuk havaya aldırış etmeden parklara ve boş alanlara kaçmış durumda. 



  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli