Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Koronavirüs nedeniyle yasamini yitiren Doktor Yavuz Kalayci’nin son mesaji Kizlarim küçük…

Koronavirüs nedeniyle yasamini yitiren Doktor Yavuz Kalayci’nin son mesaji Kizlarim küçük…

Istanbul’da Eyüpsultan Nisanca Aile Sagligi Merkezi hekimlerinden Yavuz Kalayci koronavirüs (Covid-19) nedeniyle hayatini kaybetti. Dr. Kalayci, yogun bakimdayken anne ve babasinin da yine virüs nedeniyle hayatlarini kaybettigi ortaya çikti. Kalayci’nin s

Istanbul’da Eyüpsultan Nisanca Aile Sagligi Merkezi hekimlerinden Yavuz Kalayci Covid-19 nedeniyle hayatini kaybetti. Istanbul Saglik Müdürlügü Twitter hesabindan yapilan paylasimda, “Nisanca Aile Sagligi Merkezi hekimlerimizden Dr. Yavuz Kalayci Kovid-19 nedeni ile vefat etmistir. Merhum Dr. Yavuz Kalayci’ya ve hayatini kaybeden tüm saglik personelimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve saglik camiamiza bassagligi dileriz” denildi.

IKI ÇOCUK BABASIYDI

Bugün ise yasamini yitiren Kalayci ile ilgili yeni detaylar ortaya çikti. 56 yasindaki Kalayci’nin önce babasi, sonra annesi ve ardindan da kendisi koronavirüs nedeniyle hayatini kaybetti. Iki çocuk babasi 56 yasindaki Kalayci’nin ise virüsün beynine siçramasi nedeniyle 10 gün boyunca uyutuldugu ve bu esnada anne ve babasinin yasamini yitirdigi ögrenildi.

YÜREK YAKAN PAYLASIM

Yeni tip koronavirüs nedeniyle hayatini kaybeden doktor Yavuz Kalayci’nin meslektasi Doç. Dr. Erdinç Nayir’in, sosyal paylasim sitesinden yaptigi paylasim yürekleri yakti. Nayir yaptigi paylasimda, “Bugün bir doktor arkadasimiz coronavirüsten dolayi hayatini kaybetti. Ayni sebeple annesini, babasini ve kardesini kaybeden Dr. Yavuz Kalayci’nin son mesaji: ‘Kizlarim küçük, sahip çikarsiniz degilm mi‘ Siz hala evde sikiliyor musunuz?” dedi.

Tipki babasi ve annesi gibi virüse yenik düsen Kalayci’nin ölümünün ardindan da üst üste bassagligi mesajlari paylasildi. Istanbul Tabip Odasi da yayinladigi mesajda, “Cerrahapasa Tip Fakültesi mezunlarindan Eyüpsultan Nisanca Aile Sagligi Merkezi’nde aile hekimi olarak görev yapan meslektasimiz Dr. Yavuz Kalayci’yi, Kovid-19 nedeniyle kaybetmenin büyük üzüntüsü içindeyiz. Degerli meslektasimizin ailesi basta olmak üzere yakinlarinin derin acisini paylasiyor, tüm hekim camiasina bassagligi diliyoruz” ifadelerini kullandi.

HALUK LEVENT ÇAGRIYA SESSIZ KALMADI

 

Doktor Yavuz Kalayci’nin son mesajinin paylasilmasi üzerine AHBAP Dernegi kurucusu Haluk Levent harekete geçti, Levent, Doktor Kalayci’nin iki kizina egitim hayatlari boyunca burs verilecegini söyledi.



  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23 ° / 14.8 ° Güneşli