Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Kulak ?gelin tekstilken timize hep beraber sahip çikalim?

Kulak ?gelin tekstilken timize hep beraber sahip çikalim?

Tekstilkent Yönetim Kurulu Baskan Adayi Sükrü Kulak ve ekibi düzenledigi Iftar programinda Tekstilkent üyelerine ?gelin tekstilken timize hep beraber sahip çikalim? dedi.

Kulak “gelin tekstilken timize hep beraber sahip çikalim”

Sükrü Kulak ve ekibi yogun bir iftar katilimiyla taarruza geçti!

Tekstilkent Yönetim Kurulu Baskan Adayi Sükrü Kulak ve ekibi düzenledigi Iftar programinda Tekstilkent üyelerine “gelin tekstilken timize hep beraber sahip çikalim” dedi.

Tekstilkent Yönetim Kurulu Baskan Adayi Sükrü Kulak ve ekibi Giyimkentte Golden Way Hotelde Tekstilkent üyelerine iftar verdi. Iftar programina Giyimkent Yönetim Kurulu baskani Muzaffer Helvaci ve baskan yardimcisi Hasan ümit siyasi parti temsilcileri sivil toplum kuruluslari ve Tekstilkent üyeleri katildi.

“gelin tekstilkenttimize sahip çikalim”

Katilimin yogun oldugu Iftar programinin açilis konusmasinda Tekstilkent Yönetim Kurulu Baskan Adayi Sükrü Kulak; 2013 yilindan bugüne kadar olan süreci basliklar altinda birer birer siraladi. Konusmasinin basinda “,21 Haziranda yapilacak Mali genel kurula katilalim, gelin tekstilkenttimize sahip çikalim” diyerek konusmasina basladi.

Otopark sorunu hepimizin basina bela olacak”

Konusmasinin basinda otopark sorununa deginen  Kulak” Araç plaka okuma sistemi ile bariyerli giris sistemi olusturularak, Tekstilkentimiz daha güvenli hale getirilecek, yani üyelerimizin güvenle24 saat giris yapmalarina olanak saglayacagiz. 20.000 m2 ‘lik otoparklarimizi kullanabilecek sekilde dizayn ederek otopark sorununu kökten çözecegiz. Daha sonra Yasar Küçükçalik’a seslenerek senin amacin Tekstilkentte para kazandirmak degil, kazansan ne olur hangi üyeye bugüne kadar kaç kurus verdin. Onun için tekstilkenttin otoparkta daha önemli meseleleri var.

Eger 21 Haziranda yapilacak Mali genel kurula katilip bunlari ibra etmez ve seçimli genel kurul maddesini koymazsak otopark sorunu hepimizin basina bela olacak.

“mülklerini satis kararini yönetimden alip, genel kurula verecegiz”

Genel kurulda ilk alacagimiz karar Tekstilkenttin mülklerinin satilmamasi karari alacagiz diyen Kulak “biz alacagimiz bu kararda tekstilkenttin mülklerini satis kararini yönetimden alip, genel kurula verecegiz. Bu anlamda genel kurula gelip sizin oylarina ihtiyacimiz var. Bir diger meselemizde bundan 1.5 yil önce biz orada göreve basladik. Baslar baslamaz dis cephelerin açilmasi idi. Dis cepheler tekstilkette olmazsa olmaz sayin üyeler. Neden Tekstilkent bir autlet kentti olmak zorunda. Dis cepheler açilmaz ise üyeler ürününü ne degerlendirir nede kiraya degerinde verebilir.

“Aidat sorununu bir defaya mahsus gecikme faizi ve avukatlik ücretini almayacagiz”

Üyelerin aidat sorunun tekstilkent için kanayan bir yara halini aldigini söyleyen Kulak “ Allah nasip ederse bu genel kurulu yaparsak bir defaya mahsusu genel kurulda karar alacagiz. Aidatlari gecikme faizi olmadan ve avukatlik ücreti olmadan anaparayi belli bir süre içerisinde almayi genel kurulda taahhüt ediyorum. Yeter ki 21 Haziranda genel kurul da istedigimiz gibi bu kararlari alalim. Aidatini düzenli Ödeyenler ise % 5 indirim alacaklar. Biz bir aileyiz bakin burada bir aile sicakligi ile buradayiz.15 aydir Tekstil kentte aile sicakligi göremiyoruz. Yukari çiktiginizda bir tane muhatap buldunuz mu?” dedi.

 

Sükrü Kulak’in konusmasinin ardindan kürsüye gelen Av. Berat Kirazoglu; 2013 yilindan 2015 yilina kadar olan yasanan süreci üyelere anlatti.



  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Cuma 17.8 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı