Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Kupa Arena`dan Kadiköy`ü aydinlatti

Kupa Arena`dan Kadiköy`ü aydinlatti

Saracoglu`nda 3 saat rötarla ve karanlikta kupa kaldiran G.Saray, yarim kalan sampiyonluk sevincini Arena`da taraftarlariyla kutladi

LIGIN 34 haftalik ilk periyodunun ardindan Süper Final’i de zirvede bitirerek sampiyon olan G.Saray 3 sene sonra gelen kupayi dün taraftariyla büyük bir cosku içinde kutladi. Derbilere rakip takim taraftarlarinin götürülmemesi nedeniyle Kadiköy’de mutlulugunu seyircisiyle paylasamayan, statta çikan olaylar, 3 saatlik bekleyis, isiklarin tamamen yakilmamasi ve erken söndürülmesi nedeniyle kamera isigi altinda kupasini kaldiran sari-kirmizililar yarim kalan sevincini dün TT Arena’da doya doya yasadi. Kapilarin açilmasindan saatler öncesinde stada akin eden taraftarlar sampiyonluk için özel olarak hazirlanan statta futbolcularla bütünlesti.

TRIBÜNLER Bora Öztoprak, Altay ve Gripin’in sarkilariyla cosarken, yönetim ve teknik heyetin ardindan futbolcular tek tek sahneye çagrildi. Seyircilerden en çok ilgiyi Selçuk ve Melo görürken, sampiyonluk kaptan Sabri ve Ayhan’in ellerinde Arena’da bir kez daha yükseldi.

Arenada muhtesem gösteri
Foto galeri için tiklayin

Terim, Aysal’a “G.Saray’in esas bir numarasina en büyük hediyeyi ayarladik” diyerek futbolcularin imzaladigi bir forma hediye edeken, baskan da Imparator’a futbulculuk döneminin tasvir edildigi heykeli armagan etti.

‘Avrupa’nin zirvesine çikariz’

ADNAN Polat’tan görevi devraldigindan bu yana G.Saray’a çag atlatan baskan Ünal Aysal sari-kirmizili taraftarlari costuracak açiklamalar yapti. 18. sampiyonluk kutlamalarinda GS TV’ye konusan basarili baskan, “G.Saray’in çok önemli bir gün. Bu tip sampiyonuklara G.Saray alisik. Geçtigimiz bir kaç sene içinde çesitli arizalara ugradik. Taraftarimiz emin olsun kulüp için elimizden geleni yapacagiz.

AVRUPA’YA gitmenin yolu Türkiye’den geçiyor. Tek bir sampiyonlukla her seyi, her sorunu halletmis degiliz. Bu sadece bir baslangiç. Hedefimiz Avrupa’da ilk 10 takim arasina gitmek. Basari uzun süreli ve devamli olacak” ifadelerini kullandi.

Terim: Aslan gibi yürüdük!

G.SARAY Teknik Direktörü Fatih Terim, TT Arena’da düzenlenen sampiyonluk kutlamalarinda bu sene ulastiklari zaferde futbolcular kadar taraftarlarinin da payinin oldugunu söyledi. Terim sahnede yaptigi konusmada taraftarlarina su sözlerle seslendi:

“SEVGILI G.Saraylilar, Aslantepe’de aslan yolumuzda bu yilki son günlerimiz. Aslan yolunda oyuncularimiz aslan gibi yürüdüler. Sizinle birlikte büyük basariyi yakaladilar. G.Saray’in büyük taraftari bu sene her konuda örnek olmustur. Gerek centilmenlikte, gerek sampiyonlukta, sosyal medyada, hosgörüde, saygida her yerde taraftar en az takim kadar basarilidir.”

Sabri reyisten 3’lü

KAPTAN Sabri Sarioglu, kutlamalara damga vurdu. Ismi en son anons edilen tecrübeli futbolcu, yaptigi sovlarla taraftarlari atesledi. Her zaferin ardindan oldugu gibi dün de binlerce taraftar esliginde 3’lü çektiren milli oyuncuya Eboue ve Melo da eslik etti. Ispanyol yildiz Riera da yaptigi dans gösterisiyle futbol disinda da ne kadar hünerli oldugunu gösterdi.

  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Cuma 17.8 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı