Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Kusaklararasi Sevgililer Günü kutlamasi..

Kusaklararasi Sevgililer Günü kutlamasi..

Sultangazi Belediyesi, 14 Subat Sevgililer Günü`nde dünya evine yeni girenler ile evlilikte 40 yilini dolduran çiftleri agirladi.

 Sultangazi Belediyesi, 14 Subat Sevgililer Günü’nde dünya evine yeni girenler ile evlilikte 40 yilini dolduran çiftleri agirladi.

Programda konusan Sultangazi Belediye Baskani Cahit Altunay, kusaklar degisse de mutlulugun karsilikli sevgiden geçtigini belirterek, çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.

 

Sultangazi Belediyesi, 14 Subat Sevgililer Günü’nde dünya evine yeni girenler ile evlilikte 40 yilini dolduran çiftleri bir araya getirdi. Sultangazi Nikah ve Dügün Sarayi’nda düzenlenen programa Sultangazi Belediye Baskani Cahit Altunay, esi Ilknur Altunay ile çiftler katildi.  

 

 

 

Programda konusma yapan Sultangazi Belediye Baskani Cahit Altunay, çiftlerin sevgililer gününü kutladi. Aile kurmanin en önemli toplumsal degerlerimiz arasinda oldugunu kaydeden Baskan Altunay, “Yabancilar, Türkiye’nin aile yapisindan övgüyle söz ediyorlar. Yuva kurmak ve aileyi korumak, kültürümüzün  önemli degerleridir” dedi.

 

Evliliklerin uzun ömürlü olmasindaki en önemli etkenin sevgi, saygi ve hosgörüden geçtigini belirten Baskan Altunay, sunlari söyledi:

 

 

 

 

“Her ne kadar burada kusak farki olsa da evlilikte degismeyen en önemli etkenler sevgi, saygi ve hosgörüdür. Ne kadar seversek o kadar seviliriz; ne kadar sefkat duyarsan o sana oldugu gibi geri döner. Tüm çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum”.

 

 

 

 

Programda Baskan Altunay, çiftlere çesitli hediyeler takdim etti. 

 


  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli