Bugün, 19 Eylül 2024 Perşembe

Kütahyali`ya kinama ve suç duyurusu

Kütahyali`ya kinama ve suç duyurusu

Televizyonu meczubu Rasim Ozan Kütahyali`nin Beyaz TV`de canli yayinlanan spor programindaki sözlerine tepkiler dinmek bilmiyor. Rumeli Balkan Federasyonu Yönetim kurul Baskani Ayhan Bölükbasi, yönetim kurulu adina sert bir kinama yayinladi. Bölükbasi Sav

 Kütahyali’ya kinama ve suç duyurusu
 
Televizyonu meczubu Rasim Ozan Kütahyali’nin Beyaz TV’de canli yayinlanan spor programindaki sözlerine tepkiler dinmek bilmiyor. Rumeli Balkan Federasyonu Yönetim kurul Baskani Ayhan Bölükbasi, yönetim kurulu adina sert bir kinama yayinladi. Bölükbasi Savcilari göreve davet etti.
 
IYI Parti kurucularindan, duayen siyasetçi Rumeli Balkan Federasyonu Yönetim kurul Baskani Ayhan Bölükbasi,” Beyaz TV’de Bosnak kardeslerimizin adini igrenç bir benzetmeyle agzina alan sözde gazeteci Kütahyali’yi  “Nefretle!!!” kiniyoruz.  Balkanlar’in beyaz zambaklari olan, Islam’in balkanlardaki bekçilerine, Bosnak kardeslerimize, EVLADI FATIHA’N torunlarina yapilan bu terbiyesizlik karsisinda Savcilari göreve davet ediyoruz… Kütahyali’nin sarf ettigi bu sözler milli ve dini degerlerimize kesinlikle uymamakla birlikte kelimenin tam anlami ile irkçiliktir. Bu sözler küçümseyiciligin, tahrik ediciligin, terbiyesizligin ürünüdür ve nefret ile hakaret içeriklidir.” diyerek kinayan açiklamada bulundu.



  • Perşembe 22.5 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.2 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.7 ° / 20.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu