Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Kütük Ev Hizmete Hazir

Kütük Ev Hizmete Hazir

Esenler Belediyesi`nin sosyal içerikli toplantilarin yapilabilecegi bir mekân olarak tasarladigi ?Kütük Ev? kapilarini açmaya hazirlaniyor.

Haber Merkezi/Gazete Esenler

Kütük Ev Hizmete Hazir

Esenler Belediyesi’nin sosyal içerikli toplantilarin yapilabilecegi bir mekân olarak tasarladigi “Kütük Ev” kapilarini açmaya hazirlaniyor.

Esenler’e dair kalici düsünceler ve çözümler üretmek ve Esenler Kent Kimligini olusturmak amaciyla açilan Esenler Sehir Düsünce Merkezi’yle sehrin sorunlarina dair kalici çözümler üretmeyi hedefleyen Esenler Belediyesi, sosyal içerikli toplantilarin yapilabilmesi için de Kütük Ev projesini gelistirdi. Kütük ev projesiyle, ilçede yapilacak olan tüm sosyal içerikli toplantilara ev sahipligi yapacak bir mekân olusturmayi hedefleyen Esenler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü, bu sayede ilçenin sosyal dokusuna da katki saglamayi amaçliyor.

Giyimkent rekreasyon alanina yapilan ve 51metrekare kurulum alanina sahip Küçük Ev’in, belediyenin sosyal tesisi olarak da hizmet vermesi planlaniyor. Mekânda,  ilçede düzenlenecek sosyal içerikli toplantilarin yani sira belediyeye ait bazi toplantilarinin da yapilmasi hedefleniyor. Ayrica çalisma ofisi olarak da kullanilacak olan Kütük Ev’in ilçeye farkli ve taze bir soluk getirecegini söyleyen yetkililer,  “Ilçede hayata geçirilen fiziki projelerin yaninda sosyal ve kültürel projelerle de ilçe sakinlerinin hayatlarina bir renk daha katmayi hedefleyen belediyemiz,  bu anlamada her türlü çalismayi yapiyor. Kütük ev de ilçemizin sosyal dokusuna önemli katkilar saglayacak nezih bir mekân” diye konusuyor.

 



  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23 ° / 14.8 ° Güneşli