Bugün, 18 Ekim 2024 Cuma

Liman Is`e 21 ayri adrese operasyon!

Liman Is`e 21 ayri adrese operasyon!

AKP ve Adalet Bakanligi`na yapilan saldirinin ardindan DHKP-C adi altinda yürütülen operasyonlar devam ediyor. Önce derneklere yapilan baskinlarin ardindan, bugün de sendikalara operasyon düzenledi.

ANKARA- Liman Is Sendikasi`ni hedef alan operasyonda polis ekipleri dis kapiyi kirarak içeri girdi. Yaklasik 2 saat süren arama, saat 08.00 civarinda sona erdi. Polis ekiplerinin, hiçbir evrak almadigi bildirildi.

Operasyon kapsaminda, DISK`e bagli Genel-Is Sendikasinda da arama baslatildi. Polis, sendikanin bulundugu is hanina girislere izin vermiyor.

Ankara Emniyet Müdürlügü Terörle Mücadele ekipleri, Adalet Bakanligi ve AKP Genel Merkezine yapilan saldiriyla ilgili DHKP-C operasyonu adi altinda hava destekli operasyon düzenliyor.

21 ayri adrese es zamanli düzenlenen operasyon kapsaminda Liman Is Sendikasi Genel Merkezi ve Genel Is Sendikasi Genel Merkezi`nde de aramalar yapiliyor.

Saat 05.30 siralarinda baslatilan operasyona yaklasik 400 polis katilirken, il genelinde birçok adrese es zamanli baskin gerçeklestirdi. Çok sayida özel harekat ve çevik kuvvet polisinin de katildigi operasyonun devam ettigi belirtiliyor.

Genel-Is Sendikasi`nin genel merkezindeki arama sürüyor.



  • Cuma 15.1 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.7 ° / 13.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı