Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Lütfü Kahveci “Bu faaliyet kimin izni veya oluru ile yapilmaktadir”

Lütfü Kahveci “Bu faaliyet kimin izni veya oluru ile yapilmaktadir”

Esenler Belediye Meclis Üyesi Lütfi Kahveci 2022 Yili Subat Ayi Meclis Toplantilarinin 2.Birlesiminde “Katilimci firmalar Bu faaliyet kimin izni veya oluru ile yapilmaktadir” dedi.

Esenler Belediye Meclisinin 2022 Yili Subat Ayi Meclis Toplantilarinin 2.Birlesiminde Iyi Parti Esenler Belediye Meclis Üyesi Lütfi Kahveci sözlü önerge verdi. Önergesinde Kahveci “Geçtigimiz yil Bankacilik Denetleme kurulu tarafindan yaklasik 33 tane katilim firmasinin faaliyetine son verildi. Çiftlik bank gibi olumsuzluk yasanmasin diye, Bizi ilgilendiren Esenleri ilgilendiren konu ne ise Atisalan caddesinde Cumartesi pazari kösesinde ve Hastane önünde park halinde ofis seklinde diyazn edilmis, bir araçla gün boyu ayni yerde kalarak yine kapali cadde Dörtyol meydanda stant açmak suretiyle ticari ve reklam faaliyeti yapilmaktadir. Bu faaliyet kimin izni veya oluru ile yapilmaktadir. Böyle bir sey yapila bilir mi bunun cevaplanmasini istiyorum. Bu faaliyetin Esenler halkinin korunmasini istiyorum” Dedi.

Ak Parti Esenler Belediye Baskan yardimcisi Ömer Çetinkaya, Kahvecinin sözlü önergesi için “konuyla ilgilenecegiz gerekeni yapacagiz” dedi.

Ardindan Lütfü Kahveci Meclis sonrasi Esenler Sondurak mevkiinde bir katilimci firmanin standini ziyarette bulundu. Kahveci izin alinip alinmadigi sordu.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı